Slut med efterdryp i dine øjne

For rigtig mange danskere vil man igennem livet opleve at hverdagen bliver påvirket negativt af lugtgener som følge af efterdryp / urindryp. Det danske produkt Exurin, www.exurin.dk, er skabt med det ene formål at løse dette ærgerlige problem. Du finder Exurin her.

Exurin

Slut med at døje med efterdryp i dine øjne

Hvem skulle to så velkendte midler som zinksalve og klorhexidin skulle blive løsningen på et problem, som så enormt mange danskere igennem tiden har måttet leve med? Det ikke desto mindre tilfældet. Problemet der henvises til er urindryp / efterdryp, og de lugtgener i undertøjet som medfølger heraf. Hører man til gruppen af danskere, op i mod en sjettedel anslås det, vis hverdag bliver påvirket negativt af dette, så vil Exurin være fantastisk nyt. Ikke mindst på grund af at produktet er så nemt, og ikke mindst diskret at anvende. Man sprayer blot underbukserne et par gange med Exurin fra morgenstunden, og vil derefter i rigtig mange tilfælde kunne nyde gavn af en urinlugtgenefri tilværelse resten af dagen. Der er dog situationer hvor problemet vil være af så stort omfang, at der skal andre midler i brug. Du finder Exurin her.

Inderholder hverken parabener eller parfume

Det er som nævnt primært zinksalve og klorhexidin der er de aktive stoffer i Exurin. Exurin, som i øvrigt ikke indeholder hverken parabener, parfume, konserveringsmidler eller allergifremkaldende stoffer. Både zinksalve og klorhexidin er stoffer der tidligere har funden vid anvendelse indenfor mange andre typer præparater, men for første gang nu som et middel imod lugtgener fra urindryp. Klorhexidin går nemlig ind og bremser de processor der skaber lugtgener i undertøjet. Zinksalven sørger for at absorbere eventuelle lugtmolekyler, der allerede måtte være til stede. Et fantastisk produkt, der løser et problem som rigtig mange danskere har måttet lide under i stilhed, på grund af det tabu der i høj grad har præget emnet.
Er du interesseret i at vide mere om Exurin, så finder du alt hvad man måtte ønske sig af information på virksomhedens hjemmeside www.exurin.dk, både om folkene bag præparatet, hvad produktet indeholder samt meget mere.

Kategorier