Slankeplaster forhandles online hos Perfect Body

Du kan tabe dig 3-6 kg med slankeplaster fra www.perfect-body.dk.

perfect-body.dk logo.PNG (1)

Køb slankeplaster

Vil du gerne tabe dig 3 til 6 kg på 30 dage, men du har måske ikke tiden eller overskuddet til at træne, så vil slankeplaster fra www.perfect-body.dk være det perfekte for dig. Det er et produkt der indeholder 100 % naturlige ingredienser og en magnet. Dette vil være med til at du får øget stofskifte og udrenser kroppen for giftstoffer, som resulterer i vægttab, opstramning samt en sundere krop. En pakke med slankeplaster har 30 stykker i, hvilket passer til en behandlingscyklus der går over 28 dage.

Når du begynder at tage dem i brug, skal du sætte plastret på imellem 8 til 10 timer, og du skal derefter vente mellem 10 og 12 timer, før du sætter et nyt på. Slankeplaster virker uden at du skal til at følge en streng kostplan, og dyrke voldsomt meget motion. Du bør dog ikke spise alt for usund mad, når du er i gang med behandlingen, da det ikke vil have samme effekt. Du bør derfor undgå sodavand, chips og slik, samt drikke 8 kopper vand dagligt. Det er også ideelt at du dyrker let motion i ca. 30 minutter hver dag. Dette giver slankeplaster den bedste effekt. Du kan gå til sitet for at lære mere.
Når du skal til at anvende et slankeplaster, skal du rengøre området omkring navlen med en varm klud eller håndklæde. Du skal sørge for at området hvor plastret skal sidde er tørt. Da du kun bruger et i 8 til 10 timer, og først skal sætte et nyt på efter 10 til 12 timer, så vil du kun bruge et plaster om dagen. Det hele burde gå som smurt, men oplever du en allergisk reaktion skal du tage plastret af, og stoppe behandlingen.
Er du interesseret i at prøve slankeplaster, så find det hos www.perfect-body.dk.

Kategorier