Shop alkometre til gode priser

Hos HomeCare haves et stort og varieret sortiment inden for hjemmemålinger, der blandt andet dækker over blodtryksmålere og alkometre – følg linket for at læse mere på www.homecare.dk.

Homecare - logo.png

Alkometre til at måle promillen

HomeCare går enormt meget op i sine kunder. På denne vis får du både meget høj kvalitet, en god kundeservice og en meget hurtig fragt. Dette gør HomeCare til et af Danmarks mest vellidte firmaer inden for hjemmemålinger. En af de typer varer, der på HomeCare er meget populære, er blodtryksmålere. Dette er blodtryksmålere til enten hjemmebrug, til brug på en klinik eller sågar på et hospital. Alle blodtryksmålere hos HomeCare er validerede, hvilket er din sikring for, at varerne er i orden. Dernæst er en af de meget populære varer alkometre. Alkometre findes i mange forskellige afstøbninger. Det er vigtigt, du vælger den rigtige type inden for alkometre, og derfor er der også enormt meget information på hjemmesiden om de forskellige alkometre – følg linket www.homecare.dk for at se mere om de mange produkter. En af de mest gængse former for alkometre er det klassiske, håndholdte alkometer. Det er denne type, politiet benytter, når de skal vurdere en anmodet spritbilists promille. Dernæst findes en af de mere omdiskuterede alkometre, nemlig en alkolås. En alkolås fungerer på den måde, at du installerer den i din bil, og så er det kun muligt at starte bilen efter en godkendt promilletest. Denne type inden for alkometre benyttes mest af tidligere dømte spritbilister, hvortil der sættes et krav om installering af et sådan stykke udstyr. Hvis der er noget du er i tvivl om, hvad end det gælder varer, levering eller andet, kan du til enhver tid kontakte kundeservice, der på bedste vis vil besvare dine spørgsmål.

Så hvis du søger et firma inden for hjemmemålinger, der med meget høj kvalitet, stor brugeranvendelighed, gode priser og hurtig levering gør dig sundere, er HomeCare noget for dig.

Kategorier