Hjemmemåling af blodtrykket kan udføres med blodtryksmålere fra www.homecare.dk

Mangler du en blodtryksmåler, så du kan foretage din egen blodtryksmåling i hjemmet, kan du tage ind forbi www.homecare.dk, som har et bredt udvalg

 

Homecare - logo.png

Blodtryksmåler i hjemmet

Hvis du har en blodtryksmåler i hjemmet, kan du få målt dit blodtryk i ro og mag, uden nogen form for stress eller nervøsitet, som du måske kan opleve ved lægen. Når du måler med din egen blodtryksmåler, kan du bruge målingerne med til samtaler med lægen, eventuelt til sammenligning af de målinger der bliver taget der.

Hvis du ønsker en blodtryksmåler, kan du tage ind forbi Homecare.dk, hvor du kan finde deres udvalg af blodtryksmålere, som de kan stå inde for. De produkter de fører, er blevet godkendt af en uafhængig instans, så du kan derfor være sikker på, at en blodtryksmåler fra Homecare.dk er det rigtige valg for dig.
De har desuden valgt udelukkende at forhandle blodtryksmålere der måler ved overarmen, da det er langt sværere med korrekte målinger ved håndleddet.

Hjemmemålig

Hjemmemåling af blodtrykket kan være den helt rigtige måde, hvorpå du måler blodtrykket, da der ved blodtryksmåling er behov for afslappende omgivelser. Du kan måske virke stresset eller nervøs ved lægen, og det vil have en påvirkning på den blodtryksmåling, der bliver taget. Hvis du tager dit eget blodtryk hjemme, og skriver det ned, vil du kunne tage det med til konsultation ved lægen, hvor din blodtryksmåling kan vurderes.

Du kan finde apparater til blodtryksmåling hos Homecare.dk, som tilbyder blodtryksmålere som de selv kan stå inde for. De har derfor også valgt at udelade målere, der måler ved håndleddet, da det er sværere at få det korrekte resultat.
Med din egen blodtryksmåling kan du holde øje med dit blodtryk, som måske kan være en fordel for dig.

Kategorier