Eliminer urinlugten med Exurin

Op i mod én million danskere får deres hverdag negativt påvirket som følge af urindryp, og den urinlugt der følger her af. Det har GB Pharma med deres produkt Exurin heldigvis ikke tænkt sig at finde sig i længere. Nu kan man nemt og effektivt gøre noget ved problemet, og få selvtilliden oprettet igen.

Exurin

Nemt og effektivt

GB Pharma har unægtelig begået en mindre genistreg med deres produkt Exurin. Produktet er udviklet ene og alene med det formål at give en hjælpende hånd til de mange danskere, der får deres liv negativt påvirket af lugtgener i undertøjet som følge af urindryp. Exurin fungerer via to velkendte stoffer: klorhexidin og zinksalve. Begge har været anvendt i vid udstrækning inden for mange felter af medicinalindustrien, men altså ikke tidligere i denne sammenhæng. Førstnævnte går ind og aktivt forhindrer de processor, hvor bakterier nedbryder affaldsstoffer fra urinen. Det er nemlig denne proces der fører til lugtgener. Zinksalve er tilstede for at absorbere eventuelle lugtmolekyler, som allerede er opstået.
At Exurin er en hjertelig og kærkommen nyhed på markedet for de mange danskere der lider under urindryps onde tag, det skal der ikke herske nogen tvivl om. Det vil sikkert overraske de fleste hvor dårlige muligheder man tidligere har haft, for at forhindre lugtgenerne. Særligt når man får at vide at op i mod én million danskere har været påvirket af problemet. Det er uden tvivl af samme grund af Exurin har fået så mange rosende ord med på vejen, som det er tilfældet. Samtidigt er det dejlig enkelt at anvende Exurin. Man skal blot sprøjte underbukserne et par gange fra morgenstunden, og kan derefter nyde en friske og lugtfri fornemmelse hele resten af dagen.
Kender du ikke allerede til GB Pharma’s produkt Exurin, så kan du blive meget klogere på det her www.exurin.dk.

Kategorier