Bestil en tandblegning online

Hos Dentis kan du få tandblegning, der både er nem, hurtig og sikker. Dentis benytter den verdenskendte tandblegningsteknik Zoom Tandblegning, der, kombineret med Dentis' ekspertise, leverer et godt resultat hver gang.

Tandblegning

Tandblegning er egentlig en meget simpel proces, hvor du får bleget dine tænder. Tandblegning kan udføres ved hjælp af flere forskellige teknikker og teknologier, men hos Dentis i Hillerød har man valgt, hvad der synes som den allerbedste teknik. Teknikken hedder Zoom Tandblegning, og denne teknik, der blandt andet er kendt fra tv-serien "Extreme Makeover", er en af de allermest udbredte verden over. Over 74.000 tandlæger i hele verden foretrækker Zoom Tandblegning, hvilket i sig selv er et godt kvalitetsstempel. Grunden til, at Zoom Tandblegning er så populær er, at Zoom Tanblegning er en nem, hurtig og sikker måde at blege tænder på. Hos Dentis er denne teknik endda kombineret med en speciel blegegel, der forbedrer resultatet endnu mere. Hos Dentis kan de således gøre nuancen af dine tænder op til otte gange hvidere end før behandlingen med tandblegning. Du kan altså være sikker på, at en tandblegning fra Dentis er en god løsning på gule tænder.

 

Dentis

En tandblegning kan hjælpe dig af med gule, mørke eller ligefrem grå tænder. En tandblegning har ikke nødvendigvis noget med dit helbred at gøre, da både gule, mørke og grå tænder kan være nøjagtig ligeså sunde som tænder, der er hvide, men med en tandblegning får du et langt pænere udseende end med gule tænder. Tandblegning kan således forbedre dit psykiske helbred, da din selvtillid vil øges markant efter en tandblegning. Du vil smile meget mere, da du har noget at vise frem, hvilket vil påvirke både dit og andres humør. Smil til verden, og så smiler den til dig, som man siger. Dentis' tandblegning grunder i den verdenskendte Zoom Tandblegning, der både er sikker, nem og hurtig. Derudover vil du få lov at nyde godt af Dentis' super gode service, hvis du vælger Dentis som din tandlæge, og det skal du ikke holde dig tilbage med, for Dentis er en af de bedste tandlæger i Hillerød og omegn.

Kategorier