Træpiller og løst brænde til gode priser hos Den Gamle Brugs

Hos Den Gamle Brugs kan du finde mange forskellige slags løst brænde, billige træpiller og træbriketter samt fyringsflis til super gode priser.

Den Gamle Brugs

Billige træpiller

Hos Den Gamle Brugs kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige gode slags brændsel i bedste bio stil. Der er mange forskellige slags billige træpiller i sortimentet, og du vil elske det gode udvalg, hvis du kan lide billigt brændsel, som holder godt, er CO2 neutralt og super effektivt. Disse gode billige træpiller er fremstillet af savsmuld fra kvalitetstræ, som er presset under et enormt tryk, hvilket giver en super god brændværdi, som gør at pillerne brænder meget længe, fordi de er så tæt pressede. Du kan finde mange forskellige slags billige træpiller i forskellige træsorter, som ofte er fremstillet af resttræ fra produktion af møbler eller trægulve, hvilket sikrer, at det er kvalitetstræ, der bliver brugt i dine piller og ikke billigt træ, som brænder af for let. Du kan helt sikkert finde lige den slags brændsel, som passer dig allerbedst og du vil helt sikkert elske de mange forskellige gode træbriketter og –piller i sortimentet.

Løst brænde

Den Gamle Brugs kan tilbyde levering af løst brænde i brændetårne til gode priser. Du vil helt sikkert kunne finde lige den slags løst brænde, som du bedst kan lide at bruge derhjemme, når du skal fyre op. De leverer brændetårne i ask, bøg og løvtræ og de forskellige træsorter har forskellige brændværdier og kvaliteter. Du kan være helt sikker på, at når du køber løst brænde på dgb-braende.dk, så før du super tørt og lækkert brænde, som brænder super let og som helt sikkert vil kunne varme dit hus op hurtigt. Du kan bruge den gode brænde i et fyr, i pejsen eller i en brændeovn, og den vil helt sikkert stille dig tilfreds og varme dit hus op let og effektivt. Vælg imellem de mange forskellige slags pejsebrænde, som du kan købe til gode priser og find lige det, du skal bruge af dejlig tør brænde på hjemmesiden til en super billig pris.

Kategorier