Test dit blodtryk derhjemme med smart blodtryksmåler

Der findes i dag rigtig mange muligheder for bl.a. at teste sit blodtryk derhjemme med en blodtryksmåler eller at teste om kroppen indeholder spor af narkotika med en narkotest. Apparater og udstyr som disse er i dag lette at købe på nettet, så man kan foretage de test, der er behov for. 

Test-deg.no

Hold øje med din sundhed med en blodtryksmåler

Med sin helt egen blodtryksmåler i hjemmet kan man løbende måle sit blodtryk og holde øje med kroppens sundhed. På den måde er det også muligt at gribe ind og kontakte lægen, hvis blodtrykket er for højt eller lavt. Det kan være en god idé at anskaffe sig en blodtryksmåler, så man kan måle blodtrykket i ro og fred i hjemmet. Blodtrykket kan nemlig sagtens være højere hos lægen end hjemme hos sig selv. Blodtryksmålere er i dag af rigtig godt kvalitet, samtidig med at de er utrolig brugervenlige og lette at bruge – det er altså utrolig let at måle sit eget blodtryk i dag. Det kan være en god idé at holde øje med om blodtryksmåleren er kliniske godkendte, så man kan være sikker på at resultaterne er brugbare og korrekte.  

Få et præcist resultat med en narkotest

Når man køber en narkotest, så sørg for at vælge en af god kvalitet og en, der skal leve op til strenge krav om kvalitet og nøjagtighed, så resultatet er til at stole på. En narkotest kan bruges til private tests af kroppens indhold af narko – enten baseret på en urin- eller spytprøve. I dag foretages der typisk narkotests via en urinprøve. Dette vil dog ikke altid være hensigtsmæssig – fx hvis der ikke er adgang til et toilet, eller hvis det ikke er muligt at sikre, at urinprøven leveres uden snyd. I disse tilfælde vil det være mere oplagt at vælge en narkotest baseret på en spytprøve.

 

pulsoximeter til personer med lungesygdomme

For at holde øje med kroppens sundhed findes der i dag rigtig mange forskellige apparater, der netop kan hjælpe med dette inden for hjemmets fire vægge. Et par eksempler på dette er et pulsoximeter til personer med lungesygdomme eller en babydoppler, så man kan følge babyen i løbet af graviditeten.

Mål kroppens iltmætning med et pulsoximeter

Et pulsoximeter fungerer således, at en måler med infrarødt lys sættes på pegefingeren. Via det infrarøde lys måler pulsoximeteret kroppens iltmætning og pulsen. Målingen foregår hurtigt og smertefrit helt uden stik, da det er gennemlysningen med det infrarøde lys, der måler iltmætningen. Apparatet vil inden for få minutter oplyse resultatet på displayet. Et pulsoximeter er utrolig brugervenlig og let at gå til – det er derfor let at måle kroppens iltmætning og puls derhjemme. Et måleapparat som dette er relevant for folk med lundesygdomme som KOL, hvor netop kroppens iltmætning påvirkes. Det kan desuden anvendes af idrætsudøvere, der er interesseret i at undersøge deres iltmætning i løbet af træningen. Et pulsoximeter er derfor et apparat, der kan bruges til at holde øje med kroppens sundhed.

Lyt til din babys hjerteslag med en babydoppler

For vordende forældre kan en babydoppler være det perfekte apparat til at følge fostret i løbet af graviditeten og skabe et endnu stærkere bånd til det kommende familiemedlem. En babydoppler giver mulighed for at lytte til barnets hjerteslag og det er samtidig også muligt at optage hjertelyden, så man kan afspille dette unikke hjerteslag for eksempelvis familiemedlemmer. En optagelse af barnets hjertelyd er desuden et rigtig fint minde at have efter graviditeten. En babydoppler er utrolig brugervenlig, så det er altså utrolig let at følge med og skabe endnu flere minder i løbet af graviditeten. En babydoppler er desuden lille og handy, så man kan sagtens tage den med, hvis familiemedlemmer skal være med på en direkte lytter.   

 

Find ægløsningstest online

I dag er der mange forskellige tests tilgængelig, som kan fortælle mange forskellige ting omkring kroppens processer eller kroppens indhold og som kan bruges til at handle efter. Dette er bl.a. en ægløsningstest, som er aktuel i forbindelse med ønsket om graviditet eller alkotester for at teste om det fx er tilladt at køre bil.

Test promillen med en alkotester

De alkotester, der er tilgængelige i dag, gør det muligt at få et ret nøjagtigt resultat vedrørende kroppens promille. En alkotester kan være et godt redskab til at fastslå om promillen er under det tilladte for at køre bil. Dette kan ofte være svært at vurdere selv, hvis man fx har været ude til en god middag og har fået et eller to glas vin til maden. Med en alkotester kan man teste promillen og undgå at sætte sig bag rettet med en for høj promille. Dagen efter en god bytur kan det også være svært at vurdere om alkohollet er helt ude af blodet. Derfor kan det være en rigtig god idé at teste promillen med en alkotester, inden man sætter sig bag rettet.  

Forudsig det mest fertile tidspunkt med en ægløsningstest

Hvis man planlægger en graviditet, kan det være oplagt at bruge en ægløsningstest, så man kan finde frem til det tidspunkt, hvornår på måneden kvinden er mest fertil. En ægløsningstest baserer sit resultat på indholdet af luteiniserende hormon i urinen. En stigning i indholdet af dette hormon indikerer at kvinden snart har æggeløsning og dermed snart når det mest fertile tidspunkt på måneden. På samme måde som en graviditetstest vil der på en ægløsningstest være et lille vindue, som indikerer når der er en stigning i luteiniserende hormon. Læs altid indlægssedlen på den pågældende ægløsningstest for at være sikker på, hvordan den skal aflæses, og hvornår på dagen det er mest optimalt at tage testen.

Kategorier