Super velsmagende vinterbuffet og julefrokost - den traditionelle kan bestilles hos Salt og Peber

Den danske virksomhed Salt og Peber sælger lækker mad ud af huset leveret til dit arrangement eller til din travle hverdag. I deres sortiment af lækre menuer, finder du blandt andet den traditionelle julefrokost menu, den utraditionelle og en skøn vinterbuffet. Så klik ind på saltogpeber.dk og læs mere og bestil mad til dit næste arrangement. 

Salt og Peber

Super lækker Vinterbuffet

Som en del af det lækre sortiment af menuer og buffeter, som du kan bestille til dit arrangement hos Salt og Peber, finder du blandt andet den skønne og delikate vinterbuffet. Salt og Pebers vinterbuffet består af en række dejlige bufferetter og det tilhørende tilbehør. I blandt retterne i vinterbuffet finder du blandt andet stegt kylling i BBQ, spareribs i krydderurter, langtidsstegt oksesteg, ovnbagte kartoffelbåde og meget andet. Så hvis du eller i ønsker at invitere venner eller familie på en lækker omgang aftensmad eller frokost henover vintermåderene, så er vinterbuffeten fra Salt og Peber en nem og lækker løsning. Hvis du bestiller din vinterbuffet eller andet fra saltogpeber.dk, kan du altid være garanteret at få god mad, god service og en god oplevelse.

Julefrokost - den traditionelle er en super god mulighed 

I blandt de mange julemenuer, som du lige nu kan se hos Salt og Peber, finder du blandt andet den traditionelle julefrokost. Som navnet antyder, den traditionelle julefrokost, er menuen bestående er klassiske, men yderst smagfulde og veltilberedte retter, som blandt andet karrysild med kapers og løgringe, lun leverpostej med champignon og bacon, grønlangkål med brunede kartofler og meget andet. Så hvis du kunne tænker dig god, traditionel og velsmagende mad, så klik ind på saltogpeber.dk og læs om den traditionelle julefrokost. Hvis du bestiller den traditionelle julefrokost eller andet mad fra Salt og Peber, kan du være sikker på, at maden i hvert fald er i hus til dit arrangement. 


Se den traditionelle julefrokost, nytårsmenuen og mange flere på saltogpeber.dk. 

Kategorier