Super godt udvalg af slangetrommel og slangeopruller

Mangler du en god slangetrommel eller en slangeopruller, så har InduClean et super godt udvalg fra de bedste producenter. Besøg deres online shop her http://induclean.dk og læs mere om deres professionelle maskiner, så du kan skabe de bedste forhold for rengøringen af dine erhvervslokaler.

InduClean

Slangetrommel

InduClean er en virksomhed, som har specialiseret sig i at forhandle maskiner og rengøringsmidler til erhvervslokaler. På deres online shop har de samlet de bedste løsninger. De har organiseret deres mange produkter på en overskuelige måde ved at inddele produkterne i enkelte kategorier, så du i ro og mag kan klikke rundt og finde de produkter, som passer til dine behov. Alle produkterne er udstillet med et billede og tilhørende pris, samt en uddybende tekst, når du klikker ind på produktet. Dette kan du blandt andet opleve, hvis du klikker ind på deres udvalg af slangetromler. Her finder du for eksempel en slangetrommel fra Kärcher i metal og plastik, som kan klare en slange på 20 meter. Klik ind her http://induclean.dk og læs mere om deres slidstærke slangetrommel.

Slangeopruller

Er du på udkig efter en slangeopruller til højtryksslanger, så har InduClean et godt udvalg af oprullere, som er særligt udviklet til højtryksrensere. På deres online shop finder du blandt andet en god slangeopruller fra Kärcher. Denne opruller er udført i plastik og metal, som giver den en lang holdbarhed og gør den slidstærk. Modellen kan klare en slange på 20 meter og den er automatisk, hvilket gør den meget nem at anvende. Klik her http://induclean.dk og læs mere om deres professionelle slangeopruller til højtryksrens. Her finder du også oprullere til mindre slanger fra Kärcher og andre anerkendte producenter.

Skab nemme forhold for din gulvvask med en slangetrommel slangeopruller hos InduClean. Besøg dem her http://induclean.dk og læs mere om den automatiske slangeopruller fra Kärcher med det samme.

Kategorier