Stort udvalg af fluenet og enkeltklæbende isoleringstape til gode priser hos BBN Shoppen

Hos BBN Shoppen kan du finde forskellige ting til hjemmet, som du kan bruge til dine gør- det-selv-projekter. Læs bl.a. om fluenet og om enkeltklæbende isoleringstape her.

BBN Shoppen

Effektive fluenet

Om sommeren, når det er varmt, er det skønt af have døre og vinduer åbne, så man let kan gå ind og ud af huset. Hvis man befinder sig i haven skal man let kunne gå ind og hente et glas vand, en kop kaffe, noget man har glemt, sine briller eller hvad som helst. Men når der er mange fluer kan det være et problem at holde dørene åbne på den måde, for så flyver fluerne ind og bliver til en ren pestilens. Derfor findes der fluenet, som du kan sætte op i dørene og vinduerne og selv klippes til, så det passer. På den måde kan du let komme ind og ud om sommeren, men gøre det svært for fluerne at gøre det samme. Fluer kan være vældigt irriterende, når de hele tiden lander på ens mad, og de er svære at komme af med, men fluenet er en super let løsning, som endda er enormt let at montere og helt sikkert vil være lige noget for dig. Du kan finde forskellige slags insektnet på www.bbnshoppen.dk.

Enkeltklæbende isoleringstape lavet i PVC

BBN Shoppen sælger også enkeltklæbende isoleringstape, som du kan bruge til at lave el med. Når man skal lave el, er det vigtigt at man isolerer ledningerne, som man har forbundet, så de er sikret imod fugt og så de er til at holde på, uden at man får stød. Dertil er enkeltklæbende isoleringstape helt klart det bedste, for det er lavet i PVC og er derfor ikke strømledende, og det kan bruges til mange forskellige ting. Det mest almindelige anvendelsesområder er ledninger og el, og du kan nok finde forskellige måder at bruge det på, men du kan være sikker på, at du nok skal få brug for det derhjemme, hvis du ordner ting i hjemmet, for det har et bredt spektrum af muligheder for anvendelse. Læs mere om isoleringstape på hjemmesiden.

Kategorier