Produkter til din hest fra Stübben og bomløs saddel

Når du er hesteejer er det selvfølgelig altid vigtigt, at du tænker på om hesten har det godt. Det kan gøre at både du og hesten får det bedre sammen. Du kan hos www.contact-saddle.com finde et udvalg af produkter til hesten, blandt andet finder du bomløs sadel og produkter fra Stübben.

Contact Saddlery

 

Bomløs sadel

Du vil med sikkerhed gerne have de helt rigtige produkter, når du er ude med hesten, så både du og hesten får mest ud af det. Du kan hos www.contact-saddle.com blandt andet finde bomløs sadel, der er lavet med tanke på både rytter og hest. Det er en sadel der giver hesten fuld bevægelsesfrihed, men som samtidigt også giver den optimale støtte til rytteren. Sadlen er lavet i det klassiske engelske design, og tilpasser sig altid efter hestens facon, året rundt. Sadlen skal aldrig stoppes om, for at passe hesten, hvilket gør det mere bekvemt for dig.
Har du behov for en bomløs sadel, der ikke blot er god for dig og hesten, men også gør det mere enkelt at holde, så har www.contact-saddle.com det helt rigtige udvalg til dig.

Stübben

Det er altid vigtigt at du vælger produkter, der kommer i god kvalitet og som du er sikker på, vil holde længe. Du kan være helt sikker på, at Stübben laver produkter til hesten, der er praktiske og holdbare i den helt rigtige kvalitet. Du finder et udvalg hos contact-saddle.com, der har alt det udstyr du har brug for, som hesteejer. I deres udvalg finder du blandt andet bid, der er lavet i samarbejde med den danske heste tandlæge Christina Suntum Sørensen. Det er dermed et bid, der ikke ødelægger hestens mund.
Er du på udkig efter produkter fra Stübben, så du kan være sikker på, at du får det helt rigtige til din hest, så tag ind forbi www.contact-saddle.com og find det du søger.

Kategorier