Modtag miljøvenlige løsninger fra ZENZO i form af bioposer samt hjælp til affaldssortering

Affaldssortering og bioposer er blot to områder, hvor ZENZO er blandt Danmarks største eksperter. De leverer et væld af produkter i rigtig høj kvalitet inden for miljø og byrumsinventar – blandt andet til det offentlige og et utal af virksomheder. Læs med her, hvis du vil høre nærmere om virksomheden.

 

ZENZO logo

100% nedbrydelige bioposer

Bioposer er det gode alternativ til plastposer, som desværre alt for ofte ses flydende rundt ude i naturen – som eksempelvis på hvide sandstrande og i ellers azurblåt hav. Bioposer fra ZENZO er 100% nedbrydelige, da de mestendels er lavet af vegetabilske olier, stivelse og komposterbar polyester. Som nævnt er ZENZO en stor spiller inden for miljøvenlige løsninger til offentlige rum og produkter, som bidrager til, at man nemmere kan leve et grønnere liv, som er skånsomt for miljøet. Deres bioposer er et godt eksempel på dette. Bioposer fra ZENZO kan bruges i industrien, som fx i storkøkkener, men de kan også bruges af private til indsamling af madaffald.

Væld af løsninger på affaldssortering

Affaldssortering kan være en jungle at finde rundt i. Hos ZENZO ved de naturligvis alt om emnet, og de har da også i flere år leveret affaldssorteringsløsninger til et hav af virksomheder. De er nemlig specialister i effektiv og miljøvenlig affaldssortering, som også sagtens kan være en økonomisk gevinst for dig og din virksomhed. Et hurtigt kig inde på zenzo.dk røber, at de har et væld af produkter og løsninger, når det drejer sig om affaldssortering. De har strengt taget noget til ethvert behov, og du skal endelig ikke tøve med at kontakte dem via e-mail eller over telefonen, hvis du er interesseret i at høre nærmere om, hvordan du og din virksomhed kan få optimeret jeres affaldssortering.

Så hvorfor ikke vælge bioposer og løsninger til affaldssortering fra ZENZO? Så kan du bidrage til en verden, hvor det miljøvenlige valg er både nemt og selvfølgeligt. Det er både godt for din, dine børns og klodens fremtid.

Kategorier