MBA Miljø APS - Specialister i nedrivning

Hos MBA Miljø har vi trukket en streg imellem nedrivningsarbejde, og de moderne grønne tendenser i samfundet. Vi har nemlig valgt at sætte et stort fokus på effekten af forskelige bygningsmaterialer efter nedrivningen, og hvordan vi bedst får dem formidlet videre i samfundet. Vi brænder for genanvendeligt byggeaffald, og det er vigtigt for os, at vores virksomhed ikke bidrager til ødelæggelsen af vores miljø. Af denne grund har vi valgt også at specialisere os i miljøsanering. Uanset omfanget af en nedrivning, så er det jeres pligt at lokalisere eventuelle miljøskadelige byggematerialer, der kan være alt fra Asbest til Dyemøg. Brug derfor os som professionel, og lad os bruge vores sparing med arbejdstilsynet og de kommunalemyndigheder.

Hvad kan vi?

Vi er en virksomhed med mange års erfaring i branchen. Vi kan klare alle former og typer af nedrivningsopgaver, uanset om det er i dit eget hus, eller for din virksomhed. Vi kan klare alt fra at fjerne din udestue, til at tømme en kontorbygning for indmad. Alle vores kompetence fagarbejdere har samtlige af de nødvendige kurser og certificeringer, og arbejder målrettet med et grønt mindset. Udover nedrivning udfører vi selvfølgelig også nedskæring af større stålkonstruktioner og nedknusning af beton og tegl. Vi tilbyder desuden ad-hoc opgaver som jordkørsel, gravearbejde og op-bankning, der ofte ses i forbindelse med et nedrivningsprojekt.

Når vi er gået igang med en opgave, sørger vi altid for at adskille byggematerialerne, og mindske mængden af affald. Sådan hjælper vi også eventuelle bygherrer eller kunder økonomisk, da mange materialer sagtens kan genanvendes til næste byggeri. Eventuelt nedknust beton og tegl kan eksempelvis ofte bruges efterfølgende eller sælges som indbygningsmateriale til veje.

Kategorier