Lysartikler fra Hedemann, Boligartikler fra House Doctor og meget andet online på Vibecorners.com

Mangler du lidt ekstra belysning eller lidt ekstra boligtilbehør for at skabe den perfekte base, så står Vibe Corners klar med produkter fra anerkendte brands som Hedemann og House Doctor. Læs mere nedenfor.

Vibe Corners

Hedemann

God belysning i boligen er vitalt, hvis du ønsker at få det maksimale ud af de dyrebare og yderst hyggelige timer i hjemmet. Derfor har Vibe Corners samlet nogle af de bedste lysartikler fra vellidte mærker blandt deres store sortiment. Et af de mærker som du finder lysartikler fra på webshoppen er Hedemann, et dansk og forholdsvis nyt mærke. Hedemann går op i kvalitet og bestræber sig på at skabe flot og moderne belysning til din bolig. Hvis du er på udkig efter et tidløst design så er du kommet til det rette sted. Både bord-, gulv- og loftlamper indgår i sortimentet og du kan altså være sikker på at finde noget, der minder om det du søger, når du tjekker sortimentet ud. Materialevalget varierer fra lampe til lampe og du vil blandt andet støde på lamper i træ, nikkel og messing. En ting er dog sikkert uanset hvilken lampe du vælger – uanset hvilket materiale din lampe er fremstillet i er materialerne i fantastisk kvalitet. Besøg Vibe Corners hjemmeside og se udvalget af lamper fra Hedemann.

 

House Doctor

Er det ikke lige el-artikler du er på udkig efter, men derimod lækre boligartikler har Vibe Corners også en anden løsning til dig. På webshoppen finder du nemlig også produkter fra det danske mærke, der går under navnet House Doctor. Firmaet er stiftet af tre søskende, der hver især besidder kreative gener. Kigger du udvalget af produkter igennem fra deres firma, som Vibe Corners sælger, vil du helt sikkert finde et produkt eller to som du vil blive helt vild med. Sortimentet byder nemlig både på vaser i keramik, vaskekurve, ure, potter, kurve og andre fede interiørprodukter. House Doctor bestræber sig på at følge tidens tendenser, designe innovativt og tilbyde boligtilbehør i fantastisk kvalitet – dog til attraktive priser som webshoppen også bærer præg af. Klik ind på vibecorners.com og se alle produkterne fra House Doctor.

 

Giv din bolig en kærlig hånd og klik ind på www.vibecorners.com.

Kategorier