Lamper og vaser fra mærket Eslau online på eslau-shop.dk

Hos Eslau finder du et fantastisk udvalg af brugskunst og keramik med en rig historisk baggrund. Søger du keramik i klassisk dansk design og god kvalitet, er du sikker på at kunne finde det her. De ikoniske Eslau lamper og Eslau vaser er bare eksempler på elegante designs fra Eslau.

Eslau

Eslau lampen

Eslau lampen blev skabt for første gang i slutningen af 1940’erne og har været en klassiker lige siden. Det elegante og tidløse design er nu blevet vakt til live igen ud fra de oprindelige tegninger. Eslau lampen består af en stentøjsstander og en lampeskærm i hvidt bomuld, som giver et varmt og afdæmpet lys. Lampen fås i tre forskellige farver, som alle passer ind i stuen, på kontoret eller der, hvor du lige mangler den. Eslau lampen er skabt i de bedste naturmaterialer, som med garanti kan være en glæde i mange år. Kombinationen af gode materialer og godt dansk design gør denne lampe til et sikkert valg, når du vil investere i design til dit hjem.

Eslau vaser

Eslau vaser er perfekte til dig, som sætter pris på dansk design i høj kvalitet. Vaserne blev oprindeligt designet i 1950’erne og er nu blevet genskabt i 3 forskellige moderne farver og størrelser. Vasernes riflede form er fremstillet ved hjælp af de originale vaser og kommer nu i en stentøjsudgave med nye glasurfarver, som giver et moderne twist.  Eslau vasernes retrostil og ikoniske 50’er look er ideelt til det designorienterede hjem, som gerne vil sætte et personligt præg på indretningen. Eslau vaserne er fremstillet i højeste kvalitet og kan bruges både med og uden blomster. Det simple design og flotte glasur giver vaserne en tidløs kvalitet, som kan være til glæde i mange år. Eslau vaser er et ikonisk dansk kvalitetsprodukt, som passer ind i mange hjem.

 

Du finder et stort udvalg af keramik, som eksempelvis Eslau lampen og Eslau vaser på www.eslau-shop.dk. Her kan du bestille din vase eller lampe allerede i dag.

Kategorier