Køb the og kopper hos Safe Health online

Hos Safe Health finder du et væld af spændende produkter som er gode for dig selv og din omverden. Lige nu blandt andet et skønt udvalg i økologisk the og de flotte Ecoffee kopper / bambus kopper.

Safe Health

The

Holder du af en god kop the? Så finder du lige nu en masse spændende varianter hos Safe Health. Udvalget i butikken er dog ikke helt som det du finder i gængse webshops eller nede i supermarkedet. Hos www.safehealth.dk finder du nemlig udelukkende økologisk the. Ud over at økologisk the ikke så overraskende er godt for miljøet, så sikrer det samtidigt at der ikke er anvendt skadelige kemikalier og lignende i produktionen. Du er med andre ord ikke kun med til at hjælpe miljøet når du drikker the fra butikken, du styrker også dit eget helbred. Klik forbi butikken hvis du vil have et nærmere kig på det dejlige udvalg i velsmagende økologisk the.

Kopper

Almindelige engangskopper kan være til stor belastning for miljøet, når de ender på lossepladsen eller i grøften langs landevejene. Er du bekymret for om dine engangskopper er en del af denne triste udvikling? Så er bambus kopper / Ecoffee kopper fra Safe Health produktet for dig. bambus kopper / Ecoffee kopper er nemlig fremstillet i 100% biologisk nedbrydelige materialer, som ikke belaster naturen på nogen måde. Ja faktisk så kan du grave kopperne ned ude i haven, uden at der sker nogen skade.

Klik forbi www.safehealth.dk allerede i dag, og se det fantastiske udvalg i økologisk the, bambus kopper / Ecoffee kopper og mange andre produkter, som er gavnlige for miljøet. Køber du for beskedne 200,- eller derover så er fragten gratis, og levering sker altid ganske hurtigt.

Kategorier