Køb Lucerne foder til heste og træpiller hos Pillemadsen

Hvad enten man leder efter en miljørigtig måde at tænde op i sin brændeovn på, eller man er på udkig efter det bedste foder til sin hest, så er Pillemadsen det rette sted at søge hen. Her finder man nemlig alt fra træpiller til gode priser til Lucerne foder i den bedste kvalitet. Læs mere om begge dele ved at klikke ind forbi www.pillemadsen.dk.

pillemadsen

Bredt udvalg af træpiller

Hvis man har en brændeovn, som man elsker at sidde omkring og hygge sig ved, og hvis man gerne vil tænde op i den på en måde, der ikke skader miljøet, så er det helt sikkert en god idé at vælge at tænde op med træpiller. Hos Pillemadsen forhandles der et bredt udvalg af træpiller i forskellige størrelser og af de bedste mærker, man finder på markedet. Man kan således vælge imellem mærker som Lava og Barlinek, der begge er kendte for høj kvalitet og god brændværdi. Hos Pillemadsen forhandles alle træpiller desuden til ekstra gode priser. Der er med andre ord mange gode grunde til at klikke ind forbi www.pillemadsen.dk, hvor man kan bestille allerede i dag.

 

Lucerne foder til fordelagtige priser

Hvis man har en hest, som man er rigtig glad for, og som man derfor gerne vil sikre får det bedst mulige foder, så bør man helt sikkert overveje at vælge og købe Lucerne foder. Hos Pillemadsen forhandles der netop Lucerne foder, som indeholder et højt antal fordøjelige fibre, som stimulerer hestens tarmbevægelse, og det er dermed med til at mindste risikoen for forstoppelse. Det forlænger samtidig hestens tykketid og er dermed med til at mindske risikoen for mavesår. Hos Pillemadsen forhandles Lucerne foder til særdeles fordelagtige priser. Så hvis man gerne vil sikre, at hesten har det rigtig godt og får det, den har brug for i sit foder, så bør man helt sikkert vælge at købe Lucerne foder på hjemmesiden www.pillemadsen.dk.

 

Besøg www.pillemadsen.dk og kig meget nærmere på det brede udvalg af alt fra træpiller til hestefoder.

Kategorier