Hos Den Gamle Brugs kan du blandt andet købe brænde eller et brændetårn

Den Gamle Brugs leverer altid varen, når det gælder brænde til de små sjællandske hjem. Her fører man så godt som alle gængse typer brænde, og helt sikkert også den type som du har brug for. Det gælder også hvis du gerne vil have et brændetårn leveret til dit hjem. Både brændetårne og andre typer brænde du finder i kataloget holder et højt niveau af kvalitet, og er perfekt egnet til at holde jeres hjem varmt og rart hele vinteren igennem. Læs mere herunder hvis du vil vide mere.

 

 

Den Gamle Brugs logo

Brænde til hjemmet

Godt brænde er essentielt, hvis man vil have mest mulig glæde ud af sin brændeovn derhjemme, lige så vel som når man bruger træ-fyr til at varme sit hjem op. Hos Den Gamle Brugs har de i efterhånden rigtig mange år sørget for at holde sjællandske hjem varme til vinter, ved at levere brænde i ekstra høj kvalitet og med den helt rigtige brændetid. Man går aldrig på kompromis med kvaliteten, men leverer derimod brænde på et kvalitetsniveau, som få andre sjællandske forhandlere kan håbe på at konkurrere med. Og så leveres alle typer brænde end da til priser der på alle måder er konkurrencedygtige, ikke mindst når førnævnte høje niveau af kvalitet tages i betragtning.

Praktisk og økonomisk fordelagtig levering via brændetårn 

Én af de typer brænde man har mulighed for at vælge hos Den Gamle Brugs er et såkaldt brændetårn. Et brændetårn er både en super praktisk måde at få leveret brænde på Sjælland, og samtidig også økonomisk. Træet bliver leveret med truck, og kan stilles præcist der hvor I ønsker det. Samtidig står træet både tørt og ventileret i et brændetårn, så det er helt klart til brug når der skal tændes op i brændeovnen. Klik ind på www.dgb-braende.dk hvis du vil vide mere om muligheden for levering af brænde på Sjælland, der i blandt brændetårne.

Kategorier