GlobalDenmark tilbyder et bredt udvalg af åbne kurser og skræddersyede forløb

Hos GlobalDenmark er der gode muligheder for at deltage i forskellige kurser, hvor at kvaliteten er i top. De mange forskellige kurser findes som åbne kurser, hvor der også er mulighed for skræddersyede forløb, der sætter fokus på præcis det du ønsker.

GlobalDenmark

Bredt udvalg af åbne kurser

Hos GlobalDenmark tilbydes et bredt udvalg af åbne kurser, med mulighed for at forbedre din arbejdsmæssige stilling. De åbne kurser byder bl.a. på kurser hvor der læres mere om at bruge det engelske sprog korrekt, i arbejdsmæssige sammenhænge. Her læres bl.a. omkring forskellige kulturer og hvordan man skriver og bruger engelsk korrekt i telefonsamtaler, e-mails meget andet. Derudover findes der åbne kurser indenfor tværkulturel ledelse, hvor der kan arbejdes på at skabe en bedre leder ud af dig selv, hvor flere forskellige kulturer er indblandet. På den måde hjælper de åbne kurser med at øge dine og din virksomheds muligheder, ved at skabe de bedst mulige rammer for dine medarbejdere og team. Tilmeld dig de åbne kurser på www.global-denmark.dk, samt læs mere om dine muligheder.

Skræddersyede forløb

Hos GlobalDenmark tilbydes også skræddersyede forløb, indenfor virksomhedsrelevante emner. Her findes bl.a. forløb omkring international forhandling, som er en vigtig del af en virksomhed, da der ofte skal forhandles internationalt, mellem forskellige kolleger og andre organisationer. Derudover tilbydes der skræddersyede forløb indenfor sprog, ledelse, kulturforståelse, samarbejde, præsentationsteknik, formidling og meget andet. De skræddersyede forløb er til dem der ønsker at skabe vækst og udvide deres horisonter i deres virksomhed, for at skabe mere vækst. Der skræddersyede forløb åbner muligheder for at benytte nye forretningsmæssige midler, ved at der læres nye midler til virksomheden. De skræddersyede forløb byder bl.a. også på gode muligheder indenfor ledelse og coaching, hvor at der kan gøres en bedre leder ud af sig selv. Klik eventuelt ind på www.global-denmark.dk og læs mere om mulighederne.

Besøg GlobalDenmark allerede i dag, hvis der ønskes tilmelding af åbne kurser eller skræddersyede forløb.

 

Kategorier