Frugtlevering i lettilgængelige frugtkurve sikrer et sundt måltid

Hvis man som virksomhed gerne vil gøre noget godt for sine medarbejdere, bør man overveje at bestille frugtlevering. Med en frugtordning har man nemlig adgang til en lang række forskellig frugter leveret på forskellige måder – fx i kasser eller som frugtkurve samtidig med at man giver sine medarbejdere mulighed for at vælge nogle sunde mellemmåltider i løbet af arbejdsdagen.

Frugt.dk

Få et friskt og sundt medarbejdergode med frugtlevering

Hvis man som virksomhed vælger at bestille frugtlevering, slipper man for selv løbende at handle ind og transportere frugten til arbejdspladsen. Man får kort sagt en mere tidsbesparende og fleksibel løsning, der bliver leveret lige til døren. Med en frugtlevering kan virksomheder samtidig sørge for, at medarbejderne hele tiden har adgang til frisk frugt i et varieret udvalg som fx bananer, æbler, pærer og andet frugt, der er i sæson. Frugtlevering er derfor en medarbejdergode, der kan sørge for at medarbejderne altid har en sund snack inden for rækkevidde, når de skal holde hjernen i gang hele dagen. Frugtleveringer er desuden lette at tilpasse, så man som virksomhed får en frugtordning, der passer til den mængde frugt, der bliver spist.

Frugtkurve – en lækker og smart løsning

En smart løsning, der kan være værd at tilføje til sin frugtordning i virksomheden er bestillingen af frugtkurve. Leveringen af frugtkurve kan bl.a. være at foretrække, hvis virksomheder skal holde møder eller andre arrangementer. Ud over at man med frugtkurve selvfølgelig tilbyder en frisk og sund snack i løbet af mødet eller arrangementet, er den også utrolig farverig og dekorativ. I løbet af en arbejdsdag, kan det være en god idé for medarbejdere at indtage et mellemmåltid for at holde koncentrationen og gejsten oppe og med en frugtkurv gør man denne mulighed let tilgængelig og samtidig bliver det dejlig let for medarbejderne at spise mere frugt og grønt i løbet af dagen – lige fra frugtkurven.

Kategorier