Forhandler af alt i reservedele til bilen eksempelvis gearkasser og startere

Aadum Autoophug har alt hvad hjertet begærer, når det gælder reservedele til din bil. Klik ind på www.aadum-autoophug.dk eller kig forbi værkstedet i Aadum ved Tarm, hvis du for eksempel mangler nye gearkasser, startere, bagbroer eller motorer.

Aadum Autoophug

Gearkasser og olieskift

Trænger din bil til en ny gearkasse, kan du være sikker på at kunne få hjælp hos Aadum Autoophug, lige meget om du blot ønsker selve gearkassen og selv af- og påmontere den eller også ønsker hjælp til at få gearkassen skiftet. Hvad der er særligt vigtigt, når der tales om gearkasser er gearolien. Mens nogle bilforhandlere mener, at gearkassen er påfyldt med en såkaldt longlife gearolie, så anbefaler mange autoværksteder at få skiftet gearolien en gang årligt eller ved 30.000 km. Det kan blive en økonomisk langsigtet og hensigtsmæssig beslutning med et olieskift, da det ellers kan få alvorlige følger for din bil, da slid helt naturligt forårsager, at små fragmenter bliver ført med olien rundt. Fragmenterne virker lidt ligesom sandpapir men vil blive fjernet sammen med gearolien ved olieskift.

Startere til diverse bilmærker

Har du problemer med at starte din bil, kommer du ikke umiddelbart til at køre mange kilometer. Der kan være mange årsager til at en bil ikke vil starte, men ligegyldigt årsagen vil det som regel altid skabe stor frustration hos bilens ejer. Har du problemer med starteren i din bil, kan det være, du skulle ligge vejen forbi Aadum Autoophug, hvor de gør en masse i blandt andet startere. Her har de over 2500 startere på lager fra bilmærkerne Audi, Toyota, Opel, Honda, Chevrolet, Suzuki, Seat, Volvo, Skoda, Nissan, Peugeot og mange flere. Starteren driver bilens motor og er normalt installeret på den venstre side af motoren. Har du brug for hjælp med at udskifte starteren, hjælper de også gerne med det hos Aadum Autoophug.

Klik ind på www.aadum-autoophug.dk eller kig forbi Aadum Autoophug og få hjælp til din næste reservedel til din bil.

Kategorier