Foredrag om kultur samt personlig coaching i engelsk

Er du på udkig efter en virksomhed, der har specialiseret sig i coaching og kommunikationskurser? Så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside her www.global-denmark.dk, hvor firmaet GlobalDenmark giver dig indblik i deres tilbud af foredrag om kultur og personlig coaching i engelsk.

GlobalDenmark

Diverse foredrag om kultur hos GlobalDenmark

Besøger du deres hjemmeside her www.global-denmark.dk, kan du hurtigt få en god indsigt i deres høje faglighed og kompetencer inden for kommunikation og kultur. Er dit firma interesseret i at få en større indsigt i kultur og ikke mindst kulturforskelle, kan I få meget gavn af GlobalDenmarks foredrag om kultur, der giver en super god forståelse af dybderne og mentaliteten i mange forskellige kulturer. Denne dybe indsigt i kultur, kan optimere dit firmas kommunikation og samarbejde med kunder eller samarbejdspartnere fra andre lande. Læs mere om deres foredrag om kultur her www.global-denmark.dk, hvor du også kan læse om hvorledes du kan kontakte dem.

Få et stort udbytte af personlig coaching i engelsk

Hvis du firma også er interesseret i at forbedre jeres sproglige kompetencer, så kan I også få meget gavn af GlobalDenmark. På deres hjemmeside her www.global-denmark.dk, kan I læse mere om hvad de tilbyder af personlig coaching i engelsk. Med en personlig coaching i et fremmedsprog, kan jeres medarbejdere rykke sig meget i deres sprogkompetencer, og på denne måde meget effektivt forbedre deres evner. En forbedring i engelsk er enormt gavnligt i den moderne verden, hvor meget handel og samarbejde på tværs af virksomheder foregår på engelsk. Der kan netop derfor også gå meget tabt i samarbejdet, hvis en af parterne ikke formår at udtrykke sig klart og tydeligt på engelsk. Derfor er personlig coaching i engelsk en super god investering for dit firma.

Læs mere om deres udbud af spændende foredrag og coaching i sprog på deres hjemmeside her www.global-denmark.dk, hvor du også kan læse om hvorledes du kan kontakte dem.

Kategorier