Find udstyr til vaskeri eksempelvis ladvogne og sækkestativer hos Tinsø

Har du brug for udstyr til vaskeri og renseri? Så klik dig ind forbi www.tinso.dk. På deres webshop kan du finde et stort udstyr af blandt andet ladvogne, baljevogne, sækkestativer og meget, meget mere. Tjek det kæmpe kvalitets udvalg ud allerede nu og bestil direkte fra webshoppen.

Tinsø

Ladvogne til vaskeri og renseri

På sitet finder du blandt andet ladvogne til vaskeri og renseri. Du finder disse ved at vælge kategorien transport, hvorefter du kan vælge underkategorien rustfri borde og ladvogne. Der finder du mange slags ladvogne modeller. Nogle har flere forskellige plader, så der er plads til transport på to forskellige hylder. Andre er blot udstyret med en enkelt plade. Du kan desuden købe en ekstra motor, som kan hjælpe med at tage det allertungeste læs. Se meget mere om denne motor og hvorledes den kan bruges på hjemmesiden. Så har du brug for ladvogne må du endelig klikke dig ind på www.tinso.dk med det samme. Bestil direkte fra webshoppen allerede i dag. Du kan tjekke alle de vigtige handelsbetingelser ud på hjemmesiden.

Baljevogn til transport af vasketøj

Har du desuden brug for en baljevogn? Så kan du naturligvis også finde en på sitet. Vælg kategorien vaskeriudstyr og derefter underkategorien kurvevogne/baljevogne. Der kan du vælge en katalogside med fokus på baljevogne. Der findes både en baljevogn med 60 liter samt med 90 liter. Du kan se de specifikke mål på hjemmesiden. Du kan desuden også købe separate plastbaljer til baljevogne. Dem finder du på samme katalogside. Så har du brug for en baljevogn til transport af evt. vasketøj til eller andet, så bør du absolut tjekke Tinsø webshoppen ud på www.tinso.dk. Bestil dit nye vaskeritilbehør, rengøringsartikler, hoteludstyr og meget, meget andet på hjemmesiden allerede i dag og få det sendt hjem til dig eller dit firma direkte.

Kategorier