Find miljøvenlige drikkedunke eller bæredygtig borddækning hos Gågrøn!

Gågrøn! er siden for dig der er interesseret i miljøvenlige alternativer til traditionelle produkter. Kunne du for eksempel tænke dig bæredygtig borddækning eller måske en af de populære Klean Kanteen drikkedunke, bør du ikke snyde dig selv for et besøg hos den kendte forhandler.

Gågrøn!

Miljøvenlige drikkkedunke fra Klean Kanteen

Med Klean Kanteen kan du endelig få en vandflaske med en grøn profil. Klean Kanteen står bag en lang række drikkedunke, vandflasker og termokrus i rustfrit stål, uden skadelig kemi. På den måde kan du skåne både miljøet og din egen sundhed når du skal have noget at drikke på farten. Som det fremgår af udvalget hos Gågrøn! så er der mange forskellige varianter at vælge imellem, blandt andet hvad angår farve. Der tilbydes Klean Kanteen produkter i både grøn, gul, blå, rød, orange, lilla, sort og sølv. På den måde kan du garanteret finde en drikkedunk eller vandflaske der matcher din smag. Klean Kanteen vandflasker fås desuden i flere forskellige størrelser, samt med både sport cap og sippy cap. Der forhandles også flere varianter til børn, så vil du være sikker på at de mindste ikke indtager for mange skadelige kemikalier, kan en Klean Kanteen drikkedunk eller termokrus bestemt anbefales.

Bæredygtig borddækning lavet af naturmaterialer

Vil du gerne dække op med bæredygtig borddækning så er Gågrøn! ikke til at komme udenom. Her kan du nemlig finde en lang række flotte produkter til bæredygtig borddækning, som for eksempel serveringsbakker, skærebrætter og bestik. Bæredygtig borddækning af lavet af naturmaterialer som palmeblade, sukkerrørsfibre, træ og majsstivelse og flere produkter kan bruges adskillige gange. Du kan også finde bæredygtig borddækning i form af tallerkener, skåle, træbåde og meget andet. Produkterne er lavet i flotte, moderne designs og vil med sikkerhed vække dine gæsters interesse. Se derfor nærmere på hele udvalget af bæredygtig borddækning og slå et slag for miljøet og for din egen sundhed.

Kategorier