Find et bredt udvalg af både nye og brugte biler fra flere forskellige mærker hos Storgaard Biler

Hos Storgaard Biler kan du finde et bredt udvalg af nye og brugte Seat og Hyundai biler. Læs mere om Seat Arona og om Hyundai Kona her.

Storgaard Biler

Et bredt udvalg brugte og nye Seat modeller

Hos Storgaard Biler kan du finde et bredt udvalg af forskellige gode nye og brugte Seat modeller. Du kan bl.a. finde den populære Seat Arona, som blev kåret som årets bil i Danmark i 2018. Denne friske bil, som er rummelig indeni, men let og lille udenpå har et bagagerum med 400 liters kapacitet. Det gør den oplagt som familiebil, når hele familien skal af sted på ferie. Den er super sikker og let at køre i og er udstyret med et hav af sikkerhedsfunktioner med den nyeste teknologi; bl.a. trætshedsovervågning, Front Assist, Hill Hold, Blind Spot Detection, som sikrer dig, at du undgår ulykker i denne super smarte bil. Der er mange forskellige gode grunde til at købe en Seat Arona, som endda sælges til billigt, og som helt sikkert vil være noget for dig, hvis du skal have en smart bil, der kører sikkert. Book en prøvetur i din nye Seat Arona på storgaardbiler.dk.

Hyundai Kona udstyret med den nyeste teknologi

Storgaard Biler sælger også den attraktive Hyundai Kona, som har fået sit navn efter en kyststrækning på Hawaii. Det er fordi, den er sjov at køre i – både i byen og i ethvert terræn. Den er spækket med den nyeste teknologi, og det gør Hyundai Kona til en super sikker og meget spændende bil at køre i. Der er forskellige gode grunde til at købe denne lille lækre SUV, for den kommer i enormt mange forskellige farver, og du kan selv vælge hvilken farve indtrækket og instrumentbrættet skal have. På den måde kan du selv designe din drømmebil og få den helt som du drømmer om det. En Hyundai Kona er en sikker og god familiebil, med god plads til både passagerer og bagage. Den er oplagt til et liv i byen og til ferierne, når der skal køres langt, da den er super komfortabel at sidde i og enormt let at styre.

 

Kategorier