Find en wrapdispenser og andet til køkkenet som en Nicer Dicer Plus hos Home Shoppen

I dag findes der en masse fedt udstyr, der kan være med til at lette arbejdet i køkkenet. Tilbehør som eksempelvis en wrapdispenser og en Nicer Dicer Plus kan derfor være værd at investere i til sit køkken. Begge disse typer af tilbehør til køkkenet forhandles hos Home Shoppen.

Home Shoppen

Let madindpakningen med en wrapdispenser

De fleste kender til problemerne med at pakke mad ind i husholdningsfilm, men ved hjælp af en wrapdispenser kan man undgå at filmen folder, krøller eller noget helt tredje. Dette smarte lille stykke tilbehør skærer nemlig ganske let husholdningsfilmen over uden at den krøller sammen. Den wrapdispenser, der forhandles hos Home Shoppen, er udstyret med en kniv, der skærer filmen over, når man trykker låget ned. Det er derfor kort sagt et simpelt stykke køkkentilbehør, der er ganske let at bruge – og vigtigst af alt, så vil wrapdispenseren uden tvivl gøre indpakningen af mad lettere og mindre frustrerende. Wrapdispenseren passer til standardruller af husholdningsfilm, som man køber i supermarkedet, og da den ikke fylder meget mere end selve rullen, så passer den fint ned i køkkenskuffen.

Hak råvarerne med en Nicer Dicer Plus

Hvis man leder efter en let og smart måde hvorpå man kan hakke sine råvarer, så kan en Nicer Dicer Plus være løsningen. Dette køkkentilbehør består nemlig af nogle knive i forskellige mønstre, der er placeret på en plastikbeholder. Ved at presse låget ned kan man med en Nicer Dicer Plus hurtigt hakke alt lige fra salat og grønsager til en masse forskelligt frugt. I og med at der er forskellige typer af skær på en Nicer Dicer Plus kan man også få skåret sine råvarer i forskellige størrelser. Dette smarte stykke udstyr gør det således let og hurtigt at lave salat eller andre sunde snacks, der skal skæres ud. En Nicer Dicer Plus kan bl.a. købes på hjemmesiden homeshoppen.dk.

Kategorier