Find bionedbrydelige palmebladstallerkener samt sukkerrørsfiber tallerkener hos Plant2Plast A/S

Hvis du interesserer dig for miljøvenligt service, så tilbyder de hos Plant2Plast blandt andet sukkerrørsfiber tallerkener og palmebladstallerkener. Klik ind på plant2plast.dk og læs meget mere om deres miljøvenlige tilgang og se deres store udvalg af produkter.

Plant2Plast A/S

Sukkerrørsfiber tallerkener i smukke design

Når der udvindes sukker fra sukkerrør, bliver fibrene fra sukkerrørene til et affaldsprodukt ved endt udvinding. I stedet for at kassere dette affaldsprodukt bruger Plant2Plast disse fibre som råmateriale til produktion af blandt andet sukkerrørsfiber tallerkener. Sukkerrørsfiber tallerkenerne findes i mange smukke design, er utroligt holdbare og kan endda komposteres efter brug. Ud over tallerkener er det også muligt at producere sukkerrørsfiber fade, skåle og take-away-emballage. Sukkerrørsfiber tallerkener er utroligt anvendelige, da de egner sig til både varm og kold mad ved temperaturer fra 0 til 100 grader i op til to timer. Sukkerrørsfiber tallerkenerne er ikke egnet til opvarmning i almindelig ovn men kan sagtens anvendes i mikroovnen i op til to minutter.

Genanvendelige palmebladstallerkener

Er du mere til palmebladstallerkener fører de hos Plant2Plast en flot og eksklusiv serie af palmeblade, som er produceret på blade fra Indiens betelnødspalmer. Alle palmebladstallerkener har et unik udseende på grund af palmebladets struktur, og det giver derfor tallerkener et meget dekorativt udseende, hvorfor mange bruger tallerkener til andet end at spise af. Palmebladstallerkenerne kan dog også sagtens genanvendes flere gange. Ligesom sukkerrørsfiber tallerkenerne er palmebladstallerkenerne utroligt anvendelige og de egner sig både til varm og kold mad ved temperaturer fra -20 til 200 grader i op til to timer. Palmebladstallerkener kan derfor både anvendes til opvarmning i en almindelig ovn og i mikroovn i op til to minutter.

Klik ind på plant2plast.dk og se deres store udvalg af bionedbrydelige og komposterbare tallerkener, engangsservice og emballager, hvis du går op i miljøvenlighed, og gerne vil gøre en forskel næste gang du skal købe tallerkener, engangsservice eller emballage til fødevarer.

Kategorier