Få uforglemmelige spiloplevelser med Sims 3 og Need for Speed Payback til Origin platformen

Joybuggy er forhandleren for dig der er ude efter uforglemmelige spiloplevelser. Her kan du blandt andet finde populære spiltitler som Sims 3 og Need for Speed Payback til Origin platformen, samt et væld af andre fede spil. Gå på opdagelse i hele udvalget og gør en god handel.

Joybuggy

Skab din helt egen familie med Sims 3

Kunne du tænke dig et afbræk fra voldelige skydespil, så er Sims 3 klart værd at prøve kræfter med. Sims 3 til Origin giver dig mulighed for at skabe din helt egen familie og udleve lige den rolle som du har lyst til. Har du lyst til at snowboarde, stifte din egen familie eller score på dansegulvet? Hvad med at stifte din egen familie, lave mad og designe dit eget hjem og have? Alt kan lade sig gøre i Sims 3! Sims 3 har også forskellige udvidelsespakker der gør spillet endnu sjovere, med et hav af udklædninger, nye features og aktiviteter. Lyder det som noget for dig så kan Sims 3 afgjort anbefales.

Need for Speed Payback til Origin

Er du til fart over feltet og kunne du tænke dig at slippe din indre fartdjævel fri, er der utallige timer af spænding at hente i Need for Speed Payback til Origin. Need for Speed Payback byder på hæsblæsende action for en eller flere spillere. Prøv de fedeste biler i vanvittige bilkampe, flygt fra politiet i episke jagtscenarier og kæmp om at blive den første over målstregen. Need for Speed Payback til Origin giver dig endda mulighed for at designe din egen bil, lige fra fælge til farve. Mærk adrenalinsuset når hastigheden overskrider enhver fartgrænse og byg din drømmebil fra scratch med Need for Speed Payback. Dette er blot et af de spil du kan finde hos Joybuggy og vil du høre mere om Need for Speed Payback eller andre spiltitler, er du meget velkommen til at kontakte deres kundesupport.

Kategorier