Få støtte til videregående uddannelser i udlandet med Denis Viet-Jacobsens fond

Denis Viet-Jacobsens fond støtter mange forskellige formål. Hvis du fx har brug for støtte til et udenlandsophold i forbindelse med en videregående uddannelse, så kan du søge Viet-Jacobsen Fonden.

Viet-Jacobsen Fonden

Støtte til videregående uddannelser i udlandet

Skal du læse i udlandet, og har du brug for penge dertil, så spids ører nu. Viet-Jacobsen Fonden støtter nemlig glædeligt unge mennesker, der skal læse videregående uddannelser i udlandet på kandidat, PhD, eller doktorgrads niveau, så hvis det tæller for dig, så kan du søge penge hos Denis Viet-Jacobsen. Der er mange unge, som allerede har fået støtte fra fonden til deres studier i udlandet, og fonden lægger vægt på, at dette uddannelsestilbud ikke tilbydes i samme form eller på samme niveau i Danmark. Der lægges desuden vægt på, at studenten har gode karakterer og klarer sig godt på uddannelsen. Hvis du har brug for støtte til et udenlandsophold, så tøv ikke med at søge penge hos fonden, for de giver glædeligt, hvis du opfylder kravene. Man kan virkelig have brug for lidt ekstra hjælp nogle gange, når man skal opholde sig i udlandet, da den danske SU fx ikke lige dækker en husleje i New York eller London.

Denis Viet-Jacobsen

Denis Viet-Jacobsen har lavet Viet-Jacobsen Fonden, som støtter mange forskellige formål. Udover at støtte unge med deres videregående uddannelser i udlandet, støtter den også veteranformål samt socialt udsatte børn og unge. Samfundet skal hjælpes på forskellige niveauer. Hvis man hjælper de højtuddannede, så må man også hjælpe de, der har det svært i samfundet. For der er mange forskellige niveauer, hvorpå samfundet trænger hjælp, og unge mennesker – høj som lav – kan have brug for hjælp til forskellige former for udfordringer. Hvad end det er til at betale husleje i London, hvor et unikt videregående uddannelsesforløb foregår, eller det handler om at senge 8. U fra Sønderbro Skolen til Nordic Race, vil Denis Viet-Jacobsen gerne hjælpe økonomisk. Hvis du arbejder med børn og unge fra ubemidlede hjem, så kan du søge penge til mange forskellige formål, og du vil helt sikkert elske de mange muligheder, som Denis Viet-Jacobsens fond kan give dig.

 

Kategorier