Få en super god erhvervssparekasse og hændelsesforsikring hos Folkesparekassen

Folkesparekassen er en bank for folket, som består af dens medlemmer og ingen andre. Her finder du erhvervssparekasse, hændelsesforsikring og meget mere på helt ærlig og gennemsigtig vis.

Folkesparekassen

Erhvervssparekasse 

Hos Folkesparekassen kan du melde dig ind og blive en del af den bank, hvori dine penge står. Her går ingen penge til obskure investeringer, til tårhøje direktørlønninger eller andre ting. Banken består kun af de medlemmer, der er med i den samt en smule administration, og derfor vil du heller ikke få renter, når du sætter penge ind. Til gengæld kan du låne penge og kun betale de renter, som det koster for Folkesparekassen at holde styr på din konto. Det er også en glimrende erhvervssparekasse, som du kan bruge hvis du har lyst til at sætte dine penge i en bæredygtigt tænkende bank, som laver grønne investeringer for dine penge. Der er virkelig gode muligheder for lån, du får tilknyttet en rådgiver med det samme og du kan selvfølgelig få MobilePay, som jo er fremtiden. Folkesparekassen er en særdeles attraktiv erhvervssparekasse, som gør det let af skifte bank. Hvis du har en mindre virksomhed og har brug for ærlighed, sikkerhed og gennemsigtighed, så er det den bedste erhvervssparekasse.

Her får du en rigtig god hændelsesforikring  

Hos Folkesparekassen kan du få en super god hændelsesforsikring til en god pris, hvis du er fyldt 50. Den giver dig ekstra tryghed i hverdagen, da den dækker mange forskellige former for ulykker for folk, også selvom de ikke giver varige mén. Du vil helt sikkert finde det betryggende at have en god hændelsesforsikring, som kan give dig tryghed i hverdag og som kan udbetale et beløb til dig med det samme, hvis der sker en ulykke. Det er en virkelig god ide at få lavet en god forsikring, da det kan spare en for mange kvaler. Det er sådan en skam, hvis man falder på cyklen og brækker noget, hvis ikke man får en erstatning, som kan udbedre nogle af de ulemper, der er ved at få den slags skader.

 

Kategorier