Få bedre infrastruktur i din virksomhed med hjælp fra Devoteam | Globicon

Devoteam | Globicon kan hjælpe dig med IT service managment og om at implementere ITIL processer i din virksomhed. De er i tæt samarbejde med ServiceNow Danmark. 

Devoteam

ServiceNow Danmark

ServiceNow Danmark giver dig en langt bedre infrastruktur i din virksomhed, hvor alle afdelinger og ansatte er forbundet på én platform, hvor ændringer er synlige real-time, og hvor kommunikationen er smertefri, gnidningsfri og super let imellem de forskellige parter. Devoteam | Globicon er konsulenter, som er eksperter i at implementere revolutionerende software i virksomheder, og hvis du gerne vil optimere din virksomhed gevaldigt, så er ServiceNow Danmark en super god måde at gøre de på. Her får du den bedst IT service managment og der er ingen tvivl om, at du kan spare mange penge og meget tid på at undgå fejlkommunikation og gammeldags ineffektiv kommunikation internt i virksomheden. ServiceNow forbinder alle afdelinger; fra lager, indkøb, salg, marketing, økonomi, ledelse, HR, butik, IT osv. Service requests modtages real-time og ændringer opdateres hele tide på platformen, som kan hjælpe din virksomhed til at arbejde langt hurtigere og langt mere effektivt og smart.

ITIL processer

Devoteam | Globicon er eksperter i konsultation i forbindelse med ITIL processer. ITIL står for IT Infrastructure Library og er ikke ulig Information Services Procurement Library (ISPL), Application Services Library (ASL) eller Dynamic Systems Development Method (DSDM). Find mere info om ITIL processer på hjemmesiden, hvor du kan læse om, hvorfor det er aktuelt for din virksomhed. Du kan virkelig optimere din virksomhed med bedre software, og du kan forbinde alle dele af virksomheden på én platform, hvor alle har lynhurtig adgang til den service og information, de skal bruge. På den måde får du brugt din virksomheds ressourcer optimalt og vil helt sikkert kunne få meget glæde ved de super smarte software systemer, som er designet til den interne kommunikation, bogføring og administration af virksomheden. Der er mange spændende ITIL processer, som du kan blive klogere på med Devoteam | Globicon, som helt sikkert kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige udvikling i din virksomhed.

Kategorier