Dynamisk virksomhed i Svaneke bestyret af glaspuster Pernille Bülow

Pernille Bülow er en kreativ og dynamisk virksomhed i Svaneke på Bornholm, der centrerer sig om den anerkendte glaspuster, som har lagt navn til virksomheden.

Pernille Bülow A/S

Glaspuster

Som glaspuster sætter Pernille Bülow fokus på de rene og enkle former, fine farver og en utrolig præcision i arbejdet. Hun producerer både flotte brugsting og unika glaskunst, der vil tage sig smukt ud i ethvert dansk hjem. Hvis man godt kan lide håndlavet brugskunst, er Pernille Bülow en rigtigt spændende glaspuster og kunsthåndværker at se nærmere på. Hendes galleri og virksomhed i Svaneke på Bornholm emmer af liv og kreativitet. Her kan man se alle hendes produkter og værker samt få et nærmere indblik i arbejdsgangen i et ægte glaspusteri. Hele sit liv har Pernille Bülow arbejdet med formgivning. Allerede fra barnsben af legede hun med forskellige materialer, men er endt med at slå sig ned omkring glasset som materiale og medie.

Kreativ virksomhed i Svaneke

Man finder en kreativ og dynamisk virksomhed i Svaneke, når man besøger Pernille Bülow. Glaspusteriet er i konstant udvikling og søger hele tiden at udforske nye grænser inden for felter som både social ansvarlig og miljømæssig ansvarlighed. Dette har blandt andet ført til et Fair Trade projekt, som allerede har nydt stor succes. Pernille Bülow er en kreativ og dynamisk virksomhed i Svaneke, som ligger i de smukkeste omgivelser på Bornholm. Der er plads til fordybelse og til at skabe både smukt og innovativt design, som er langtidsholdbart. Virksomheden har ligget i Svaneke siden 1989 og er siden da vokset sig større og vundet adskillige priser.

Som glaspuster er Pernille Bülow en af landets dygtigste, og hun bestyrer en kreativ og dynamisk virksomhed i Svaneke på Bornholm, som man kan læse nærmere om her: www.pernillebulow.dk.

Kategorier