Containerskjulere og robuste betonbænke i høj kvalitet forhandles hos ZENZO

ZENZO er en virksomhed, som har specialiseret sig i moderne byrumsinventar, miljøprodukter og præfabrikerede offentlige toiletter med særlig fokus på funktionalitet og design. ZENZO har en hel udendørs afdeling, som har specialiseret sig i møbler, cykelparkering, betonbænke affaldsspande, belysning, træriste, pullerter, containerskjulere og meget mere. Det gennemgående er smukt design og høj kvalitet, der giver nogle produkter, der holder i mange år og samtidig kommer i et originalt design.

ZENZO

Robuste betonbænke til ethvert projekt

Hos ZENZO har de et stort udvalg af betonbænke. Betonbænkene kommer i mange design og fås både som ren beton eller beton kombineret med et andet materiale som træ eller stål. Betonbænkene kan have organiske former, der slynger sig blødt og fleksibelt rundt i de omgivende omgivelser, eller de kan stå enkelt og skarpt. Lige gyldigt hvilken betonbænk, der vælges, vil den være yderst robust og altid i den højeste kvalitet. På hjemmesiden www.zenzo.dk kan du se et stort udvalg af betonbænke, som i samarbejde med ZENZO også kan tilpasses netop jeres unikke projekt. ZENZO hjælper lige meget, om der vælges fra det eksisterende udvalg eller helt nyt designede løsninger.

Flere varianter af containerskjulere

 

Det kan være rart med containerskjulere til at samle containerne ét sted, så der er styr på dem og  samtidig gemme dem lidt af vejen. Hos ZENZO finder du nemme og effektive løsninger. Containerskjulere fra ZENZO kan tilpasses i størrelse, da de består af moduler, der kan sættes sammen flere eller færre. Nogle steder er der kun behov for containerskjulere, der skal kunne rumme en enkelt container, mens den andre steder skal kunne rumme containere til en hel eller flere opgange i et lejlighedskompleks. Hos ZENZO tilpasser de containerskjuleren så det passer til jeres ønsker og behov. Containerskjulere fra ZENZO kommer i flere varianter og alle i vedligeholdelsesfrie materialer og kan vælges med eller uden overdækning. Klik ind på www.zenzo.dk og læs meget mere. Du kan også kontakte ZENZO på telefon eller over mail.

 

 

Kategorier