Brunch og vinterbuffet – leveret til eventet

Det er populært at bestille brunch til events, hvis man ønsker en lækker og lidt mere afslappet stemning. Det er naturligvis også muligt at bestille brunch hos Salt og Peber, der ligeledes tilbyder vinterbuffet i januar og februar.

Salt og Peber

Salt og Peber laver en udsøgt brunch

Leder du efter et catering firma, der kan levere en smagfuld brunch, som tilfredsstiller hele forsamlingen? Salt og Peber er et fremragende bud, da de tilbereder retterne med stor passion og af uovertrufne råvarer. Derfor er smagen bare lige det bedre. Deres brunch består af flere slags pålæg, laks, asparges, flere oste, ristede pølser og meget andet lækkert, der nok skal få munden til at løbe i vand. Brunch er jo som bekendt en kombination af morgenmad og frokost, og det er et måltid, som mange danskere har taget til sig. Man plejer som regel at nyde brunch mellem kl 10 og 12, men det er ikke en fast regel.

En mættende vinterbuffet med masser af smag!

Er det en lækkerbisken af en vinterbuffet, du søger? Der kan Salt og Peber naturligvis også hjælpe, og de leverer det bedste af det bedste inden for vinterens retter. Få en vinterbuffet, der smager af noget, med saftigt kød og det helt rette tilbehør, der komplimenterer til perfektion. Den udsøgte vinterbuffet hos Salt og Peber er fx lig med stegt kyllingefilet, spareribs, oksesteg samt kartoffelbåde, perlebygsalat og meget andet. Du kan se alle retterne ved at klikke ind på saltogpeber.dk. Det gode ved en buffet er naturligvis, at der er nok retter, så alle med garanti bliver tilfredse. Der er næsten for meget lækkert at vælge imellem, hvis man har valgt den unikke og veltilberedte vinterbuffet, som Salt og Peber står for.

Når vinteren står for døren, kan du bestille en lækkerbisken af en vinterbuffet hos Salt og Peber. Denne cateringvirksomhed tilbyder også en vidunderlig brunch, der kan nydes til forskellige lejligheder. Se de lækre retter ved at klikke ind på hjemmesiden.

Kategorier