Brændestave og brænde løst leveret til døren hos Den Gamle Brugs

Vinteren er ofte kold og utilregnelig, derfor vil det også være en god ide at du har brændsel hjemme, så du kan holde varmen, når det er rigtig koldt. Hos Den Gamle Brugs kan du finde forskellige typer brænde. Det er blandt andet muligt at finde brændestave og få brænde løst leveret.

Den Gamle Brugs

Brænde løst leveret

Brænde kan bruges på forskellige årstider, det er både til sommer og vinter. Det kan nemlig bruges i pejsen til at holde varmen, men kan også være helt perfekt til sommer, når du sidder ved bålet. Hos Den Gamle Brugs, kan du få brænde løst leveret, lige til døren. Det gør at du ikke skal køre efter det, hvilket selvfølgelig gør det langt lettere for dig. Træet skal selvfølgelig stables og tørres i noget tid, så det ikke udleder så meget røg og sod. Du kan vælge mellem forskellige træsorter, blandt andet er det muligt at få bøg, eg og ask. Hvis du har brug for brænde løst leveret, så vil det være helt ideelt at du tager ind forbi Den Gamle Brugs, og finder det du skal bruge.

Brændestave

Træspild er unødvendigt, da det er muligt at håndtere overskydende træ fra træproduktion på en langt mere logisk måde. Den Gamle Brugs har fundet den bedste løsning, da de bruger brændestave fra overskydende træ fra Junckers Savværk. Det er praktisk for dig der skal tænde op i pejs eller bål, på den bedste og sundeste måde. Du kan flække dem, så du har dem i forskellige størrelser, hvilket gør der er en større chance, for at flammerne tager ordentligt fat i træet. Da det er 100 % naturligt, vil du også undgå ubehagelige giftstoffer og andet, som ikke er sundt at indånde, eller lede ud i luften. Du kan hos Den Gamle Brugs finde de helt rigtige brændestave, der vil være det perfekte til optænding.

Kategorier