Bestil super lækker sommermenu hos Salt og Peber

Nu er det snart sommer, og derfor lancerer Salt og Peber en super lækker sommermenu til 2017, med de lækreste friske råvarer. Server denne flotte sommermenu til bryllup, konfirmation, studenterfest eller sommerfest.

Salt og Peber

Sæsonens råvarer

Nu er den her endelig: Den super lækre sommermenu 2017, som de professionelle kokke fra Salt og Peber har sammensat til din sommerfest. Skal du holde bryllup, konfirmation, studentergilde eller andre sommerfester i 2017, så kan denne menu være det, der sætter prikken over i’et, som giver dine gæster en uforglemmelig aften. Den lækre sommermenu 2017 består af tre lækre retter: Først varmrøget laks plukket på salat med grønne asparges og rygeostcreme, hvortil der serveres hjemmelavet focaccia. Dernæst serveres oksestriploin i frisk rosmarin med lækre små nye kartofler bagte, samt tzatziki, blomkål i dil, basilikum, avokado og cocktail tomater. Og til dessert får du en panna cotta med sæsonens frugtkompot og hakkede pistacienødder. Denne super lækre menu vil helt sikkert være et hit, og dine gæster vil bestemt ikke gå sultne i seng den nat. Den meget populære menu til sommerfester er allerede blevet bestilt af mange i god tid, på grund af de lækre retter og den høje kvalitet.

 

Sommermenu  

Ja, nu er den her: sommermenuer, som Salt og Peber’s kokke har udarbejdet til sommeren 2017. Her skal der tre retter til, hvilket er det perfekte antal til den slags fester – hverken for mange eller for få. Måltidet tager et stykke tid at spise, og folk mødes om maden og når at drikke lidt imens de spiser, så dansegulvet bliver lidt sjovere bagefter maden. På denne sommermenu finder du til forret varmrøget laks med asparges og rygeostcreme, til hovedret oksestriploin med små kartofler, tzatziki og blomkålssalat og til dessert en panna cotta med sæsonens frugter og nødder. En super lækker kombination, som helt sikkert vil være lige noget for sommergæsterne, der skal have dejlig mad og dejligt vejr til dit bryllup, dit studentergilde eller hvilken slags sommerfest, du nu skal holde. Salt og Peber laver lækker mad til alle slags fester, og du vil helt sikkert elske de velsmagende retter på menuen.

Kategorier