Alt i gode træpiller og træbriketter

Hos Moldau kan du finde alt i gode træpiller og træbriketter til brændsel. Find bl.a. Barlinek træpiller og Stora Enso træpiller i sortimentet.

Moldau

Barlinek træpiller

Barlinek træpiller er nogle af de bedste på markedet, for de bliver lavet af et gulvfirma, som bruger deres overskydende træ til at lave træpiller af. Det betyder at de er i super god kvalitet, da de bliver lavet af kvalitetstræ fra gode luksusgulve. Barlinek træpiller brænder super godt og langsomt og har en stor brændværdi, og du kan være helt sikker på at kvaliteten altid er helt i top. Moldau har et bredt udvalg af mange forskellige Barlinek træpiller til gode priser, og hvis du køber disse super gode træpiller, så er du sikret dig en lun og hyggelig vinter, for de giver god varme i stuen og er et godt økonomisk alternativ til almindeligt pejsebrænde. De består af kvalitetstræ, som er sammenpresset under enorme tryk, så de kan brænde i lang tid med en jævn ild. Det giver en behagelig forbrænding, som er let at starte, let at styre og super effektiv.

Stora Enso træpiller

Stora Enso træpiller kan du også købe hos Moldau, og det er virkelig også gode træpiller lavet i Sverige af godt genbrugstræ fra andre forretninger, og derfor kan du være forvisset om pillernes kvalitet og deres gode brændværdi. Stora Enso er en super økonomisk træpille, som er skånsom for din pilleovn, fordi de har et lavt askeindhold og et højt askesmeltepunkt, hvilket sikrer at din pilleovn holder sig ren, når du bruger disse gode træpiller. Stora Enso træpiller er super gode til huse, hvor man skal have en jævn varme over hele huset, for de brænder jævnt og længe. De er fremstillet under enorme tryk, hvilket giver pillerne en god og jævn kvaltiet, som kan brænde længe og som helt sikkert vil kunne opvarme dit hjem let og hurtigt. Det er virkelig et godt alternativ til almindeligt pejsebrænde, da det har en langt højere brændværdi at bruge træpiller eller træbriketter.

Kategorier