Alt fra multimaskiner til bonruller til dankortterminal hos Hammer Hansen A/S

Hammer Hansen A/S er en del af Danmarks største kontorforsyningskæde. På virksomhedens hjemmeside hammerhansen.dk finder du et bredt sortiment, som består af alt fra multimaskiner og bonruller til dankortterminal. Så uanset hvilken virksomhed du driver, så finder du alt, hvad du skal bruge af kontorartikler og kontormøbler hos Hammer Hansen. 

Hammer Hansen A/S

Multimaskiner

Udover de gængse kontorartikler, som er fast inventar i alle virksomheder, forhandles der hos Hammer Hansen A/S også et udvalg af multimaskiner, kontormøbler og meget andet. Udvalget af multimaskiner, som du finder på hjemmesiden, består af alt fra maskiner til print, kopi, scan eller sågar fax. Multimaskinerne hos Hammer Hansen A/S har dog alle sammen den gode kvalitet tilfælles, som du ikke får mange andre steder. Med mange års erfaring og viden, kan Hammer Hansen A/S nemlig sælge dig de rigtige produkter, som passer til dine behov. Yderligere kan Hammer Hansen A/S’ dygtige teknikere hjælpe med opsætning af din ny multimaskiner, uanset om det er en kopimaskine elle faxmaskine. Så tag et klik ind på hammerhansen.dk og find multimaskiner til dit behov og til gode priser.

Bonruller til dankortterminal

Uanset hvilken branche du befinder dig i, så er en dankortterminal og tilhørende bonruller til dankortterminalen i dagens Danmark en stærk nødvendighed. På Hammer Hansen A/S hjemmeside hammerhansen.dk finder du i deres brede sortiment af alt til kontoret naturligvis også bonruller til dankortterminalen. I sortimentet af kasseruller og bonruller til dankortterminal, findes ruller til alle typer strimmelregner og kasseapparater, og hvis din virksomhed benytter sig af fax, kan du også finde faxruller. Fælles har alle bonruller til dankortterminaler og andre kasseruller deres forhandles hos Hammer Hansen A/S den høje kvalitet, skarpe pris og gode service. Så tag et klik ind på hammerhansnen.dk og køb højkvalitets bonruller til dankortterminal og alt andet af kontorartikler til skarpe priser.

Kategorier