Køb personlig pleje online

punkt1 har, udover deres primære fokus, hvidevarer, en kategori dedikeret til personlig pleje. Her finder du hårklippere, ladyshavere, glattejern, trimmere og meget mere.

Hårklipper

Det er muligt at købe en hårklipper hos punkt1. De har et bredt sortiment af hårklippere, som du kan vælge imellem. Du kan se udvalget online, eller du kan vælge at besøge en af butikkerne. punkt1 er en stor kæde i landet, og de har butikker i de fleste større byer. Derfor er der aldrig langt til den nærmeste punkt1. I udvalget er der hårklippere fra Remington, Philips og andre lækre mærker. Undgå dyre klipninger ved frisøren med den rette hårklipper.

 

Ladyshaver

Kunne du bruge en ladyshaver? En ladyshaver gør det nemt og hurtigt, at barbere ben. Ladyshaver modeller fra Braun og Philips finder du online hos punkt1. De har håndplukket de bedste modeller på markedet og købt stort ind, så du kan købe det billigt. Man kan købe en ladyshaver i forskellige prisklasser hos punkt1. Køb en ladyshaver til god pris online.

 

punkt1

Køb hos punkt1 og spar penge. Deres udvalg bugner af hårde hvidevarer fra alle de kendte mærker og priserne er lave. Deres kundeservice er altid villige til at hjælpe dig, så du kan få det rigtige produkt med hjem. På hjemmesiden er det muligt at finde den nærmeste butik, hvis du gerne vil ud og se på varerne, inden du bestiller. Der findes bl.a. produkter i kategorierne hvidevarer, personlig pleje og husholdning. Det kan altid betale sig, at se de mange gode tilbud, du finder hver uge hos punkt1. Du har samtidig gode muligheder for finansiering, helt rentefrit. Levering og installering af hårde hvidevarer er heller ikke et problem hos punkt1.

Kategorier