Hvidevarer på nettet

På nettet findes webshops, der handler med hårde hvidevarer, husholdningsapparater og elektronik i bred forstand. Her kan du få lidt mere at vide om den velassorterede afdeling for hvidevarer.

På nettet findes webshops med et stort udvalg af hvidevarer fra alle de kendte og respekterede producenter, som AEG, Bosch, Elektrolux, Gorenje, Smeg og mange andre.

Voss indbygningsovn, IEL8015-HV har mange fordele. Det er en multifunktionsovn med varmelegemer i top, bund og bagside, hvilket sikrer perfekt varmefordeling og giver mulighed for tilberedning af flere retter på samme tid. Desuden er opvarmingstiden i denne Voss indbygningsovn reduceret til 50 % af den tid, det tager at opvarme en almindelig ovn. Ovnen er udført i et tidløst og elegant hvidt design.

En væghængt emhætte fra Elektrolux, som denne electrolux-efcr90531x er et sikkert hit, både hvad angår funktionalitet, stil og pris. Elektrolux emhætten er udført i rustfrit stål og holder luften ren og hygiejnen i top. Filtret kan let aftages og sættes i opvaskemaskinen.

Klik også ind og se lidt på de keramiske kogeplader, der forhandles på nettet. Du finder blandt andet Samsung C61R2AEE, der er en elegant keramisk kogeplade med masser af plads. Desuden har Samsung C61R2AEE sikkerhedsfunktion, hvilket betyder at varmen afbrydes automatisk efter et stykke tid.

Har du fået lyst til at se nærmere på ovenstående varer eller at kigge lidt på nogen af alle de andre spændende produkter, der kan findes i webshoppen, så klik ind på de forskellige webshops.

Kategorier