Dansk isenkram og hårde hvidevarer, som fx. komfurer, ovne, emhætter mm.

Hvidt & Frit er en del af Group Nordic a.m.b.a., der har eksisteret lige siden 1978. Group Nordic har igennem årene opnået en betydelig position inden for dansk isenkram og hårde hvidevarer og repræsenterer en række kædesamarbejder, herunder Kop & Kande, De Frie Isenkræmmere, Din Aktive Isenkræmmer med flere. Hvidt & Frit forhandler produkter fra en række kendte producenter af hårde hvidevarer og isenkram, heriblandt AEG, Bosch og Whirlpool.

Komfur

Hvidt & Frit har en lang række komfurer i sortimentet; keramisk komfur, induktionskomfur, gaskomfur samt masseplade komfur. Hvert komfur sine karakteristika, så det er op til den enkeltes smag, hvilket komfur, man skal vælge. Keramisk komfur har som oftest en glaskeramisk overflade, der gør rengøringen lettere. Induktionskomfur nedsætter kogetiden og er derfor energibesparende. Et gaskomfur sværger mange kokke til, da det er meget nemt at styre temperaturen op og ned i løbet af et splitsekund. Et masseplade komfur er de oprindelige komfurer og ligger generelt i den billigere ende af sortimentet inden for kategorien komfur.

 

Emhætte

God udluftning og udsugning er essentielt i et køkken og en emhætte er således ikke til at komme uden om. Hvidt & Frit har en række emhætter og man kan vælge mellem følgende modeler: traditionelle emhætter, udtræksemhætter, indsatse, vægmonterede emfang, fritmonterede emfang og bord emfang. Mulighederne er mange, så det er blot at gøre sig klart, hvilken type emhætte, man er til i forhold til behov samt den øvrige indretning af køkkenet.

 

Ovn

Der findes næsten lige så mange modeller inden for oven hos Hvidt og Frit som de andre hårde hvidevarer. Hos Hvidt & Frit kan du vælge en ovn, indbygningsovne, dampovne, kompakte ovne samt mikrobølgeovne til indbyg. Igen er det dit behov samt indretning af køkkenet, der skal være afgørende for dit valg. Med Hvidt & Frits udvalg er der i hvert fald helt sikkert en model, der passer dig.

Hvidt & Frit er leveringsdygtig i stort set alt inden for hårde hvidevarer og har således et kæmpe udvalg inden for komfurer, emhætter samt ovne.

Kategorier