Tag på safari i Afrika, fx. Botswana eller Tanzania

Leder du efter et nyt eventyr? Måske er det, du mangler, en safari til Botswana eller Tanzania. Tembo Safari arrangerer safarier af høj kvalitet.

Safari til Botswana

Drømmer du om Afrikas vidunderlige natur og om de vilde dyr, der kredser rundt på den storslåede savanne? Gør da drømmen til virkelig. Tembo Safari tilbyder safarirejser i alle nordiske lande. Du har bl.a. mulighed for at komme på safari til Botswana og til andre afrikanske lande. Priserne er ikke så dyre, som man skulle tro. For en overkommelig pris kan du opleve Afrika på tæt hold. Botswana er et formidabelt safariland, hvor man bl.a. finder Victoria Falls. Der er mulighed for afrejse til Botswana hele året rundt, og du kan blive guidet af en engelsktalende guide. En safari til Botswana er en oplevelse for livet. Glem alt om storbyferier og badeferier på de kanariske øer. Det her er en oplevelse udover det sædvanlige. Du kan booke din safari til Botswana hos Tembo Safari nemt og bekvemt. Deres hjemmesider fortæller alle de vigtige ting, der er værd at bemærke inden afrejse, og inden du beslutter dig for at tage på en safari i første omgang.

 

Tanzania safari

Oplev Serengetis endeløse sletter i fantastiske Tanzania. Tembo Safari vil med glæde arrangere din egen Tanzania safari. Tanzania er et sandt paradis for safarielskere. Der er bl.a. masser af dyr at se på. Tembo Safari tilpasser safarierne efter dine ønsker. Det er dig, der skal opleve naturen og ikke andre. Tembo Safari har altid kunden i fokus. Deres personale hjælper dig, hvis du skulle støde ind i problemer før, under og efter din Tanzania safari. Der er mange ting, som kan gå galt, men med de rigtige foranstaltninger skulle du gerne være sikker. Der er ingen grund til at tage unødvendige risici. Tembo Safari har mange tilfredse kunder, og de har gennem mange år sendt skandinaver på deres livs udflugt.

Tembo Safari arranger med glæde din egen tanzania safari. Du har også mulighed for at komme på safari til Botswana og andre afrikanske lande.

Kategorier