Skønt udvalg af amme BH'er og toppe

Besøg Oddfridas webshop ved at klikke her på www.oddfrida.dk, hvor du finder et imponerende udvalg af amme BH'er og amme toppe i lækker kvalitet.

Amme BH

Det stiller store krav til kvindens krop at skulle amme. Derfor bør enhver ammende kvinde også være udstyret med den rette amme BH. Men der er ligeledes store krav til den rette amme BH. Amme BH af høj kvalitet finder man online hos Oddfrida. Online på hjemmesiden www.oddfrida.dk kan man se hele deres store udvalg af gode amme BH'er af højeste kvalitet. Det er nødvendigt med en amme BH af høj kvalitet af flere grunde. Fx er en kvindes bryst er ikke samme størrelse før og efter amning af barnet, hvorfor en amme BH må være elastisk i konstruktionen. Ligeledes skal en amme BH yde god støtte til brystet, som kan forekomme ømt efter amning. Besøg der Oddfrida online på www.oddfrida.dk og se hele deres store udvalg af amme BH'er af højeste kvalitet.

 

Amme top

Amme toppe er yderst praktiske ved amning. Med amme toppe er der nemlig ikke det store besvær når barnet er sultent. BH kanten, som sidder i en amme top, trækkes blot til side, og derved er brystet nemt at komme til for barnet. Men en amme top er så sandelig også til for din komfort. Amme toppe er yderst komfortable at bærer både nat og dag. I hvert fald hvis man kommer dem af høj kvalitet, som hos Oddfrida. Klik her på www.oddfrida.dk for at gå til deres store udvalg af amme toppe. I Oddfridas amme top sortiment finder man amme toppe af højeste kvalitet, og er konstrueret så de ikke strammer på din krop. Yderligere er amme toppene sømløse, så de kan anvendes under trøjer uden at man kan se igennem dem. Klik her på www.oddfrida.dk og se hele sortiment af amme toppe.

Kategorier