Se sortimentet af tillykke kort, Roommate sengetøj etc.

Abeungens sortiment byder på lidt af hvert, som f.eks. Roommate sengetøj med navn på, søde sutteklude eller smykker med håndaftyk i og selvfølgelig deres helt personlige tillykke babykort.

Tillykke babykort

Abeungen har et bredt udvalg af forskellige tillykke babykort. Alle kortene er håndlavede i Lindberg Design og er et super komplement til enhver gave uanset lejligheden.
Du kan selv vælge om de skal pakke gaven gratis ind for dig, eller om du bare vil have papir og bånd medsendt så du selv kan gøre det og som noget særligt kan du få Abeungen til at skrive dit tillykke babykort for dig, ved at sende teksten til dem når du bestiller dine tillykke-kort.
Så uanset om du er interesseret i selv at gøre arbejdet eller lade nogle gøre det for dig, så er du hos Abeungen sikret et helt personligt tillykke babykort til barselsgaven, dåbsgaven eller blot til jule- eller fødselsdagsgaven.

 

Roommate sengetøj

Roommate sengetøj er babysengetøj som ikke kun er i lækker kvalitet men som også skal stimulere børnene og opfordre til leg. Dette betyder at der er vægt på forskellige spændende farver og udtryksfuld humor. Roommate sengetøj tager samtidig udgangspunkt i børnenes verden, og det ses især på designet og figurerne. Det er f.eks. elefanten Elo og hesten MoodyMule du kan møde på Roommate sengetøjet.
Derudover kan du også bestille sengetøj med barnets navn på, for at gøre gaven helt personlig og speciel. Et meget polulært produkt fra Roommate sengetøj er det sengetøj med de nordiske skove på og de fantasifulde legetæpper til babyer. Du kan se udvalget af sengetøj fra Roommate her!

 

Abeungen

Der er tænkt på det hele. Det ses eksempelvis i gruppen: Mor&barn gavesæt, som byder på en kærlig tanke til den nybagte mor i form af en bog og lidt god chokolade eller velduftende badeolier, samt en bamse eller legetøj til barnet. Der er desuden et bredt spektrum af prisklasser, så du kan finde noget der passer til dit budget og som altid står de hos Abeungen gerne for at skrive din personlige hilsen i et af deres flotte håndlavede tillykke babykort og gratis indpakning af gaven hvis det ønskes.

Kategorier