Kom på drømmesafari i Afrika, bl.a. safari rejser til Kenya og Zambia

Du kan komme på Safari i Kenya og Zambia. Tembo Safari arrangerer din drømmesafari. De hjælper dig hele vejen igennem planlægningen og undervejs.

Safari i Kenya

Tembo Safari er en rejsearrangør, som arrangerer safarier. De kan bl.a. arrangere en safari til dig i lande som Tanzania, Botswana og Uganda. Du kan også komme på safari i Kenya. Lad være med at betale for meget for din safari. Tembo Safari tilbyder billige safarier med masser af indhold. I Kenya kan du opleve flotte savanner og andre fine omgivelser. Du kan få det, som du vil have det hos Tembo Safari. I Kenya kan du være heldig at støde på gigantiske flokke af elefanter. Der er mange gode grunde til at tage på safari i Kenya.

 

Safari i Zambia

Du vil næsten med garanti blive tilfreds, hvis du vælger at tage på safari i Zambia. Zambia tilbyder meget natur for pengene. Omgivelserne er storslåede. Du kommer ikke til at fortryde din safari til Zambia. Det er dog værd at have styr på en masse ting inden man rejser. Eksempler på disse ting er visumregler, sygeforsikring, m.m. Tembo Safari er safarispecialister, og de hjælper dig med alle de ting, som du skal have styr på. Det er vigtigt at have en kompetent safaripartner, inden man skal på sit livs safari.

 

www.tembo-safari.se

www.tembo-safari.se er siden, hvor du kan booke din safari. Tembo Safari arrangerer safarier for alle mennesker i Skandinavien. Det har de efterhånden gjort i nogle år, og de ved, hvad man skal være opmærksom på. Lad være med at rejse til Afrika på egen hånd. Det kan være farligt, hvis man ikke har styr på forholdene. Da mange afrikanske lande er fattige, så er de ikke altid lige sikre. Hvis du derimod lader Tembo Safari stå for din rejse, så kan du føle dig lidt mere sikker. Du kan læse alt, du behøver at vide om safarier på Tembo Safaris hjemmeside. Skulle du have flere spørgsmål så kontakt dem endelig.

Kom på din egen safari. Tembo Safari arrangerer safarier til Kenya, Zambia, m.m.

Kategorier