Kastanielysnisser og bloklys på online shop

Det flotte udvalg af nisse stearinlys og håndlavede bloklys, som du finder på kastanielys.dk, varierer både i farver og størrelser.

Håndlavede bloklys

På kastanielys.dk finder du alt fra små håndlavede bloklys, som har en brændetid på ca. 7 timer, til de større håndlavede bloklys, som har en brændetid på ca. 180 timer. På kastanielys.dk er det også muligt at finde større pakker på 12 stk. af håndlavede bloklys. Et eksempel på en af de spændende pakker med håndlavede bloklys, som du kan finde, når du lægger vejen forbi kastanielys.dk, er 12 stk. håndlavede bloklys, som har en diameter på 6 cm og er 12 cm i højden. Ønsker du at få håndlavede bloklys, som ikke er hvide, så kan dette sagtens bestilles på kastanielys.dk. Hvis du ønsker at dine håndlavede bloklys fra kastanielys.dk skal være farvede, så sker dette uden merpris. Klik selv ind på kastanielys.dk for at se det flotte udvalg af håndlavede bloklys.

 

Nisse stearinlys

Det er ikke kun et smukt udvalg af flotte håndlavede bloklys, som du finder, når du klikker ind på kastanielys.dk. På kastanielys.dk finder du, blandt meget andet, også en masse smukke og skulpturelle nisse stearinlys. Nogle af de nisse stearinlys, som du kan finde, når du besøger kastanielys.dk er, et dråbenisselys i rød, som har frost på huen og en brændetid på ca. 12 timer, en kastanielysnisse i julelille med frost, som har en brændetid på ca. 110 timer samt et dråbenisselys i grøn, med en brændetid på ca. 12 timer. Besøg kastanielys.dk, for at se hele det søde og spændende udvalg af nisse stearinlys. Du vil med garanti også kunne finde det helt perfekte nisse stearinlys, til dig eller til gave, når du klikker ind på kastanielys.dk, da de på kastanielys.dk, med deres smukke og spændende udvalg af nisse stearinlys, har noget for enhver smag.

Kategorier