Fantastiske retter med oksekød fra Ludvig

Køb Ludvig oksekød hos Føtex og lav nogle helt fantastiske retter. Hvis du er i tvivl om hvad du skal lave kan du altid finde rigtig gode opskrifter på internettet, som giver dig muligheden for at lave lækkert mad med fersk kød og gode ingredienser.

Føtex

Hver eneste dag kan du købe fersk kød hos Føtex, som du kan bruge til at lave lækkert mad af. Der er et stort udvalg af forskelligt fersk kød, så hvis du er i tvivl om du vil have ko, kylling eller gris, kan du bare købe alle tre slags. Mesterhakket fersk kød er kendt for den gode kvalitet, da det altid bliver hakket, pakket og solgt den samme dag. På den måde står det ferske kød ikke og bliver dårligt. Man kan få mesterhakket kød i henholdsvis tre forskellige fedtprocenter - 2-7 %, 15 % og 22 %. Så hvis du er på kur og gerne vil have noget fedtfattigt fersk kød kan du sagtens købe det hos Føtex.

At lave mad med fersk kød er nødvendigt hvis man gerne vil sikre sig en god og sund kost. Hvis ikke man vil spise mad med lavet fra fersk kød skal man i hvert fald sørge for at få sine proteiner et andet sted fra, da det er nødvendigt for menneskets sundhed.

På internettet er der et stort udvalg af opskrifter til mad med fersk kød. Så hvis man er i tvivl om hvad man skal bruge sit ferske kød til, så kan man hurtigt få sig en del inspiration. Hos Føtex kan man blandt andet købe Ludvig oksekød, som man kan lave fantastiske retter af.

Kategorier