Alt i routere, switches, mobile modem etc. online

Hos Føniks Computer finder blandt meget andet router og modem, routere og bridges, samt mobilt modem i webshoppen. Kig under de respektive kategorier og du vil lynhurtigt kunne danne dig et overblik over de forskellige muligheder.

Modem og router

Hos Føniks Computer finder du alt det du skal bruge for at få din PC samt dit hjemmekontor til at fungere mest optimalt. Er det router og modem, du er ude efter, er du havnet det helt rigtige sted, for hos Føniks Computer finder du blandt andet et stort udvalg inden for modem og router. Router og modem er som bekendt mange ting og hos Føniks Computer sætter de derfor en stor ære i at have et bredt udvalg, således der er noget for enhver smag. Kig inden for i webshoppen og bliv langt klogere på mulighederne inden for router og modem.

 

Routere og bridges

Routere og bridges er en anden produktkategori, du finder i webshoppen. Også her er udvalget betydeligt og du kan finder routere og bridges, der passer til lige præcis dit behov. Routere fås som både stationære og trådløse og med bridges kan du forøge hastigheden på båndbredden markant, så der er bestemt noget at komme efter i kategorien routere og bridges.

 

Mobilt modem

Er der behov for et mobilt modem til dig selv eller familien, finder du det ligeledes hos Føniks Computer. Med et mobilt modem er du på ligegyldigt, hvor i kongeriget du befinder dig og du kan således nemt og hurtigt logge på og komme i kontakt med omverdenen, når du er udstyret med et mobilt modem. I disse tider, hvor man næsten forventes at være på 24 timer i døgnet, er det super nemt og bekvemt med et mobilt modem lige ved hånden.

Kategorier