Produkter til iPhone 4S

Se det store udvalg af iPhone 4S tilbehør og køb billigt online.

iPhone 4S cover

Et iPhone4s cover er nærmest uunværligt disse dage, ikke blot fordi det holder den kære iPhone4s sikker, også fordi det er det sidste nye mode.
Men når det kommer til at du skal ud og have dit iPhone 4S cover, er der mange beslutninger der skal tages, ikke blot mønster og look er vigtigt, også materiale og kvalitet. Hos Unikmobil finder du lidt af det hele. Unikmobil har et bredt udvalg, når det kommer til dit nye iPhone 4S cover. Blandt de forskellige varianter hos Unikmobil finder du f.eks. et iPhone 4S cover i blød silikone med diamanter, eller måske er det et iPhone 4S cover i form af et læder sleeve du er interesseret i. Unikmobil tilbyder både blød silikone, hård silikone(TPU), plastik/silikone, eller det traditionelle leder sleeve, alle i form a iPhone 4S cover, eller iPhone 4 cover.

 

iPhone 4S taske

Nå du har fået din kære iPhone 4S dækket ind sikkerhedsmæssigt med et lækkert Iphone 4S cover, er næste skridt at finde ud af, hvordan du så praktisk som muligt kan have din telefon, og eventuel andre småting, med dig rundt. Her har Unikmobil også svaret. Svaret et en smart lille iPhone 4S taske, eller måske er en pung mere dig?
I hvert fald har Unikmobil et stort udvalg af fikse iPhone 4S tasker og punge, med plads til kort og desuden med ekstra funktion som stand, når du ser tv eller videoer på din smartphone. En iPhone 4S taske fra Unikmobil er svær at leve uden.

 

iPhone 4S oplader

En iPhone 4S oplader, der virker uden en stikkontakt? Jeps, det tilbyder Unikmobil. Hos Unikmobil finder du mange forskellige iPhone 4S opladere til at tage med på farten, så slipper du for at skulle lede efter en stikkontakt når den kære mobil løber tør for strøm.

Kategorier